Julai 02, 2009

Posting Takde Point : Hari ke Hari,Uban Dekat Rambut Aku Makin Banyak

Sedar tak sedar,dah bulan 7.
Cepat betul tahun ni.Aku terasa masa makin lama makin laju,tanda2 nak akhir zaman kot.Ye lah,banyak tanda2 dah nampak,tanda yang paling jelas dekat pemimpin2 kita.

Aku nak letak benda ni kat sini saja-saja.Hahaha.

Sifat-sifat orang yang lahir bulan Julai :

Sangat suka didamping.
Banyak berahsia dan sukar dimengerti terutamanya lelaki.
Agak pendiam kecuali dirangsang.
Ada harga dan maruah diri.
Tak suka menyusahkan orang lain tapi tidak marah apabila disusahkan.
Mudah dipujuk dan bercakap lurus.
Sangat menjaga hati orang lain.
Sangat peramah.
Emosi sangat mendalam tapi mudah terluka hatinya.
Berjiwa sentimental
Jarang berdendam.
Mudah memaafkan tapi sukar melupakan.
Tidak suka benda remeh-temeh.
Membimbing cara fizikal dan mental.
Sangat peka, mengambil berat dan mengasihi serta penyayang.
Layanan yang serupa terhadap semua orang.
Tinggi daya simpati.
Pemerhatian yang tajam.
Suka menilai orang lain melalui pemerhatian.
Mudah dan rajin belajar.
Suka muhasabah diri.
Suka mengenangkan peristiwa atau kawan lama.
Suka mendiamkan diri.
Suka duduk di rumah.
Suka tunggu kawan tapi tak cari kawan.
Tidak agresif kecuali terpaksa.
Lemah dari segi kesihatan perut.
Mudah gemuk kalau tak kawal diet.
Minta disayangi
Mudah terluka hati tapi lambat pulih.
Terlalu mengambil berat.
Rajin dalam membuat kerja

Kesimpulannya,aku memang best gila macam menteri2 Malaysia.Mungkin ada beberapa point yang member2 aku tak setuju tapi aku tak kira,aku nak gak mengaku aku camtu.Hahaha.

Bulan ni aku bakal akan jadi 28 tahun.Dah tua siot gua.

Bagi aku hadiah,ada sesiapa nak belikan aku kereta?Ada ke mak datin memane yang nak jadikan aku toyboy diorang?Wahahah,geli geli.Sorilah,tak berfaedah pun post ni tapi aku tengah menunggu hujan berenti nak gi ofis.Kalau korang nak aku letakkan bulan lahir korang kat sini,tinggalkan la komen.



14 ulasan:

~ n0ra ~ berkata...

Tempekkan bulan March & February pls...

Krx berkata...

Terbaikkkk..Ak rsa ak pon sama camni gak ..
Tp cuma benda yg hg bold tu jaa ka xsetuju..
Ak ni makan banyak mana pon xgemok2 gak...Adessss..

orgbaru berkata...

ahahhahaa..
cetak rompak la ko ni tot..
bahan aku ko wat jd artikel..
dem..cr utk december pls

sepol utusan berkata...

bulan wahid tot...

Slmt 28 tahun, kita sebaya...

anggerik berkata...

umur hnya angka..x gtu? ;)

enyheartsdiamond berkata...

february plis!

Tanpa Nama berkata...

terbaek la...
hahahah...
pagi tadi mmg hujan...
dari shah alam...
sampai la ke putrajaya...
ada le sidang sket kat proton kesas...
baru le redop sket...
syukur...

mantul berkata...

february arr..baru besh!Anyway slmt panjang umur..bile lagi nk berumah tangga? huhuhu..

kyo_9 berkata...

ape sumber nyer? ak nk buat sendiri bulan kelahiran ak.. :p

kucai berkata...

mantot...aku 19 february..ada x point kata mudah terghairah...auhauhauhahau....

tudc berkata...

aku 12 april..calon menantu mak aku 6 oktober...ko post la pasal bulan ni.

Master Yoda berkata...

Kah kah kah...Same la kite bro...

Bulan Julai, tapi aku nye tarikh dah di penghujung bulan...

bustoto berkata...

tot aku tau kau ingat siapa yg lahir 24 jul. semoga kita semakin ensem.

Tanpa Nama berkata...

Haha...tergelak aku baca komen ko pasal bulan julai...
Mantot...letak bulan Mac...hee...
Bulan katanya mudah didampingi..ekeke..
Dah la tu manjer pulak org2 bulan Mac ni...
Letak bulan Mac pulak la...

Anyway...hepi Belated Besdey Mantot!!
Moga cepat2 kawen...heee...