Oktober 29, 2008

Video Gaduh Pendatang Dengan Orang Tempatan Kat Sabah



Panjang bang parang dia,ke pedang,aku rasa pedang samurai.
Tah berapa kali tah mamat baju hitam tu kena tetak.

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Video ini boleh jadi bukti polis ,kirim kat PDRM ,kalau yang tetak pakai pedang/parang tu PATI ,inilah bukti seriusnya masaalah PATI di SABAH.PERLU TINDAKAN TEGAS DARI PARLIMEN .....

PakaBuntui berkata...

salam..mantot

video ni sebenarnya kat bintulu, sarawak...

Tanpa Nama berkata...

haha..ye la..video ni sbnrnya kat bintulu, sarawak. bkn sabah. apsal slalu je confuse sabah-sarawak?

Tanpa Nama berkata...

hello..ni bukan kat sabah la...
But Sabah pun ade jugak kes macam ni..

qebalt berkata...

alhamdulillah ada pertolongan dr polis. so, lpas ni, jgn la slalu kutuk polis, walopun ada yg korup, huhu.

ada juga authority yg bersenjata utk protect Malaysians.

Tanpa Nama berkata...

haram jadah punya pendatang...
tak sedo diri...
kite patut buat langsi jek ngan mana yg tak sedo diri nih...

Tanpa Nama berkata...

pukimak punya pilak... klu di sabah ni.. putus suda kepala kamurang.. babi utan.. ntah napa tu pulis nda timbak kepala kamurang trus.. kurang jg pilak sial ...bawa samurai tapi alang2 menetak... ko cuba ba kasi mati klu ko berani...ayam.. nampak polis lari...budu ko la pilak.. pecah jg kepala ko ni klu depan2.. sial!..

Tanpa Nama berkata...

bukan sabah, bintulu. dan die tak pakai pun samurai tu. die pakai sebab tu tak cedera parah sangat

Tanpa Nama berkata...

org semenanjung mmg bodo!!!!
sabah ngan sarawak x dpt beza ka!!!!
dahal smnjg paling byk movie porn..
muka laki hampeh..macam sampah..sial...

Tanpa Nama berkata...

Anon Oct 3 2009 ternyata seorang Indon