Mei 07, 2014

Ya Allah, Please Died Me Tonight (Hashtag)


Ya Allah, sila bukakan pintu hati dia ni untuk memahami
"died" hanya digunakan bila sesuatu itu sudah tidak bernyawa lagi.

Lastly, please, tolonglah hentikan trend penggunaan hashtag kepada semua benda!


27 ulasan:

onlajer berkata...

Perghh.....

@lutfihambalimr. berkata...

Bangang.

Tanpa Nama berkata...

olololooo...nak bunuh diri...~~

Tanpa Nama berkata...

dah bunuh diri ke belum?

kaio kyske berkata...

spesis evans ni

kaio kyske berkata...

spesis evans ni

De La Rocha berkata...

Ade mental problem bdk ni

Tanpa Nama berkata...

muka mcm kimak mmg patut la kena tinggal. bahagia kepala tok hang la bila awek melawat klu dh mati bunuh diri.

Tanpa Nama berkata...

harap harap dia bunuh diri cepat sebelum dia membiak atas muka bumi ini

Mohd Izwan Ismail berkata...

R.I.P English language

Mohd Izwan Ismail berkata...

R.I.P English language

Typo berkata...

ShAhRuLnNiZaM, dah R.I.P ke belum?

Tanpa Nama berkata...

Sian.... Pergi bunuh diri please.... Skrg!!! Rase xsanggup nk tengok kesedihan yang melampau tu.... Kompem ko lebih tenang dik...

ex awek berkata...

jom, gua tolong sekali...
-nak terjun ke gantung?
-minum racun ke potong urat tangan?
-tikam jantung boleh?

Tanpa Nama berkata...

#hashtag #mantot #mantotmintakpentunjukuntukbudakni #sianbudakninakbunuhdiri #siapa nak tolongbudaknibunuhdiri

p/s :boleh tak komen cam ni lain kali?

LydSunshine berkata...

no wonder la 'ayang' tu nak tinggalkan dia. menakutkan je org tak layan pun nak bunuh diri.

jay berkata...

#bongok

mansor berkata...

tolong la belajar english tense sikit.....tak jadi tu....

Hanz Edison berkata...

penat mak ko bela ko dari dlm perut smpai dah besar mcm ni, tiba2 jadi bodoh piang pulak pasal pompuan.

winter soldier berkata...

suroh sekolah lari gi layan roti canai kat kedai mamak.... ini la jadinya.... banyak sangat tengok cite hindustan kut...

Tanpa Nama berkata...

anon May 8, 2014 at 8:52:00, #terbaik!

pak tam ketam berkata...

apa nak jadi ni...
ingat nyawa tu ada 2, 3 kali agaknya. baru diuji sikit, dah nak bunuh diri.
banyak benda boleh buat. carilah hobi, pergi mengembara.
umur pun muda lagi. kita hidup di dunia ni ada tujuannya.

Tanpa Nama berkata...

Idiot! Buat semak atas muke bumi je

Annakholat Atastokhdevishizar berkata...

aku x faham la.

apa fungsi hashtag ni? dan apsal ramai sgt suka buat hashtag?

muhammad hatim berkata...

im very deaded reading these commands

Tanpa Nama berkata...

budak2. bila dah kita yg besar ni tengok pemikiran diorang yg xda segan silu dah dgn agama. malu pulak rasanya. sebab kita sendiri xmampu nk jadikan mereka kenal agama sejak lahir lagi bahkan sejak dalam perut ibu lagi.

Tanpa Nama berkata...

#semua #kau #nak #hash #tag

Bodoh ni... Dah la english fail, pastu agama pun fail, fail menggunakan akal.. Mmg patut pn pompuan tu tinggalkan kau...