Mei 21, 2014

3 Siri Realiti TV Yang Menunjukkan Tempoh Dunia Sudah Sangat-Sangat Dekat Penghujungnya

1. Sex Box


Sex Box adalah satu rancangan talk show Britain di mana pasangan (sama ada sudah berkahwin atau tidak) dijemput untuk naik ke pentas dan berasmara di dalam sebuah kotak yang tertutup, kalis bunyi dan sangat privacy di hadapan orang ramai.

Tetamu akan melakukan hubungan seks dan kemudiannya selepas selesai projek, mereka akan ditemubual oleh pengacara dan juga penonton mengenai pengalaman mereka ketika berasmara di dalam kotak tersebut.

2. Adam Zkt. Eva


Sebuah rancangan dari Belanda, Adam Zkt. Eva atau "Adam dan Eva" adalah sebuah rancangan realiti di mana seorang lelaki dan seorang perempuan akan ditempatkan di sebuah pulau terpencil.........dalam keadaan tanpa seurat benang pun.

Dalam setiap episod, akan dihantar pihak ketiga, selalunya seorang lelaki lain untuk "mengganggu" hubungan pasangan bogel tersebut dan pada akhir episod, wanita bogel tersebut perlu memilih sama ada ingin memilih Lelaki Bogel A atau Lelaki Bogel B. Rancangan ini disiarkan secara uncensored di Belanda.

3. Naked and Afraid


Naked and Afraid adalah sebuah rancangan terbitan Discovery Channel. Dalam rancangan ini, sepasang couple akan ditinggalkan di tengah-tengah hutan dalam keadaan tidak berpakaian dan hanya dibenarkan memakai sejenis rantai dan beg lilit, itupun kerana dalam rantai tersebut, ada microphone. Pasangan juga boleh memilih satu kelengkapan seperti parang atau sumpit untuk dibawa dari mula.

Untuk tempoh selama 21 hari, pasangan tersebut perlu berusaha hidup dan survive di dalam hutan tersebut.

Sebagai maklumat tambahan, pengambaran rancangan tersebut telah pun di pelbagai lokasi di seluruh dunia. Antaranya Tanzania, Maldives dan Hutan Amazon.Malaysia amat bertuah kerana telah menjadi satu2 nya negara yang telah terpilih sebanyak dua kali sebagai lokasi pengambaran rancangan tersebut, sekali di Borneo dan sekali lagi di Semenanjung Malaysia. Siapa yang approve permit diorang ni? Malaysia Boleh?

ps - hanya masyarakt negara yang mundur dan terkebelakang aje yang rasa ghairah tengok gadis bogel. Ingat, kalau kau terasa ghairah tengok rancangan2 kat atas, kau pervert dan otak kau tak betul.

Akhir sekali, jika kau diberi peluang, rancangan mana yang kau nak sertai? 

16 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

baru ku tahu.... alangkah tak terkini aku ni...

Rafael Andre berkata...

Mana mu dapat info ini?

Irfa berkata...

???
betul ke ni?

Tanpa Nama berkata...

Adam and Eve is dubbed as 'an incredible experiment to find true love in its purest form"...
hmmm...what the fish??

eh mantot betul la..cerita ni mmg wujud

Tanpa Nama berkata...

Siapa yang approve permit diorang ni? Malaysia Boleh?-ayat yg sgt mengganggu fikiran.

pB berkata...

teruk tul

Tanpa Nama berkata...

Eeeiiwuuu..Tak tahu maluke diaorang ni...Apa dah jadi dengan dunia ni..Haij.

plain83 berkata...

Oooookay, somebody's been to that weird part of youtube again... LoL (- w -)

kelamkelibut berkata...

of course aku pilih 'sex box'.
"doesn't matter, had sex" muahaha...

Sal Bee Yah berkata...

pelik-pelik je rancangan orang putih tu..yang penting kat part Malaysia boleh tu..tak tau plak ada shooting rancangan macam ni kat Malaysia.

Tanpa Nama berkata...

terus aku cari cari dlm youtube.

Tanpa Nama berkata...

Dan percayalah, tak lama lagi rancangan-rancangan sebegitu akan ada di Malaysia Boleh.

Akmal Zaidi berkata...

ntah apa2,

baru aku tau ada realiti tv macam ni. hahaha

Tanpa Nama berkata...

http://frizz0.tumblr.com
http://seleralelaki.tumblr.com/
http://matabeler.tumblr.com
http://thetriedtested.tumblr.com/
http://aleeshajati.tumblr.com/
http://bolehjuga.tumblr.com/
http://hafizktm200.tumblr.com
http://awekseksis.tumblr.com/

Tanpa Nama berkata...

Terima kasih penulis blog. Saya sebelum ini tidal tahu kewujudan siri tv tersebut. Anda telah berjaya menarik minat saya untuk menonton rancangan tersebut. Untunglah penulis dapat komisyen drpd penerbit rancangan-rancangan tersebut.

Tanpa Nama berkata...

peljr sekolah:
penulis hanya tulis untuk bukak mata siapa yg tertutup tentang realiti dunia sekrng,,n ambik lah ikhtibar mana yg baik.
buang yg keruh ambil aja yg jernih.
tapi biasa yg keruh tu orng duk highlighted..sekdr perkongsian.sori