Februari 04, 2014

Segmen Darah Tinggi 01 : Mari Rasa Menyampah Bersama-Sama

Kadang2, pada hari yang sangat mundane,
aku suka tengok benda yang buat aku menyampah. Macam layan video ni ;


Sorilah peminat flashmob. Dari dulu aku merasakan flashmob adalah budaya yang sangat bodoh.


Aku sangat konsisten dalam membenci dan menyampah dengan budak2 Melayu
yang nak jadi KPop atau dalam video ini, makhluk asing.



Satu hari nanti, percayalah cakap aku, lelaki itu akan cipta berjuta2 alasan untuk tidak kahwin dengan kau kalau sebelum kahwin kau dah bagi dia treat kau macam dia punya hak.



Walaubagaimana pun, dia ni langsung tak pernah mengecewakan aku.
Bila2 aje aku nak rasa marah atau emo, aku akan bukak video dia ni.
Aku gelarkan dia ni Justin Bieber Malaysia.

Kepada yang masih tidak tahu, selepas dia ni jadi artis,
penyakit darah tinggi rakyat Malaysia makin lama makin meningkat.

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aku teringin nak tengok bobo buat parody seorang lelaki gagah berani,sbb aku nak tahu muka dia boleh jadi lelaki gagah atau selamanya muka jantan tak berapa jantan, amoi mmg tak cukup amoi.

Annakholat Atastokhdevishizar berkata...

statement last skali tu yg x bley blah. hahahahah

Tanpa Nama berkata...

Suka sgt nak di dewa2 kan makhluk spesis sotong ni. Makin garit la hidup dia, bajet org suka, terima dia. Padahal spesis yang wajib dihapuskan dari muka bumi. Puiii Bobo! Kahakkan banyak2.

Tanpa Nama berkata...

baik tambah income byk2 drpd tgok muka bobobobo..


http://bit.ly/1e00ARt

Tanpa Nama berkata...

Bobo mungkin boleh gantikan lee chong wei untuk calon kajang.

Tanpa Nama berkata...

aku tak tengok 1 pun video ni sebab darah aku dah cukup tinggi..

Tanpa Nama berkata...

woii mantot apahal ko ni... yg flasmob tu aku bole tahan lagi...lagi 3 tu watdehel sial

Tanpa Nama berkata...

Bila terasa nak naikkan darah tinggi, saya baca blog ni... Baca isu semasa di sini memang cukup menaikkan darah tinggi... Bila terasa nak turunkan darah tinggi pun serupa, baca blog ni, terutamanya bile panulis mula merepek macam post kali ni... muahahahahaaaa... reduce my stress, seriously... Terima kasih banyak la yea...

Tanpa Nama berkata...

yang tulis blog ni xkene darah tinggi ke...hehehe

Tanpa Nama berkata...

hilang stress tengok video last.. kah3

Tanpa Nama berkata...

Aku tak setuju dengan statement kau yg last. Bobo adalah role model yang boleh menurunkan kdr tekanan darah aku rasa. Buktinya aku ada cikgu2 yg sanggup bwk si bobo ke sekolah dan menari sama2 di depan anak2 murid semua he he. Tak tau apa nak jadi pada anak2 zaman sekrg kalau cikgu2nya pun begitu

hana berkata...

Stress tengok semua video... Blerrggghhh...
Sedih pun ada tengok um at Islam Malaysia dh jadi cmtu...*sigh..*

plain83 berkata...

aku rasa kesian kat depa ni...

Zinedine Zaiddin berkata...

Kesimpulannya,semenjak akses internet kepada rakyat Malaysia semakin meluas...semakin terserlah kebodohan rakyat Malaysia.

Semua benda pun nak parodi, masuk youtube. Bodoh.

From: Day XX - Dah Lama Habis Dah