Februari 01, 2010

Video Gaduh Kelakar Yang Menunjukkan Orang-Orang Malaysia Tak Peduli Pasal Persekitaran

Video ini tidak sesuai untuk mereka yang berumur 12 tahun ke bawah.
"Wacca!Wacca!Wacca!" kata pakcik itu sambil mengeluarkan gaya-gaya ala Naruto.
(Tolong jangan buat komen berunsur racist)

Jangan cuba tiru gaya mereka bergaduh tepi jalan camni.

27 ulasan:

Jard The Great berkata...

ish..... gler la diorg.. akal da letak kat lutut kot

Tanpa Nama berkata...

komen2..racist2 hahaha

nama saya aslina berkata...

ouhh...video ni dah tengok minggu lepas dekat fesbuk...

keta banyak tengah2 jalan pun bleh sambung gaduh macam jalan tu dia ada share...

kalo aku, dah langgar dah 2-2 orang skali...

tapi baju pink tu takleh blah sebab baseball bat sendiri memakan diri...

NadiaJolie berkata...

perhhh darah

Tanpa Nama berkata...

bergaduh apa mcm bdk kecik,nampak hebat ada kayu tp hampeh,org tgn kosong lebih berani,kalau nk bergaduh pergilah blajar bertumbuk dulu

KhairulAqmal berkata...

kayu besbol makan tuan sendiri.


langgar kecik tu pun nak pukol2 ke

zz

Khairi berkata...

haha. barai kepala haha.

agam berkata...

besh plak tgk org fighting.. kuikuikui

kyo_9 berkata...

uih.. selamat x kene langgar keter..
mesti orang ingat tgh wat pengambaran filem kung fu ke ape kan??? huhu~

~ Muhamad Nor Haqim ~ berkata...

best2..agak2 lps ni aku pn nk simpan 1 kayu besbol dlm kete :p

Tanpa Nama berkata...

sori. ni chinese vs chinese ke ape?

Tanpa Nama berkata...

aku anon di atas nak sambung komen

--> yang kerete bersidai tu semua tak de sorg pun nak tolong leraikan ke? bleh plak tengok org tu bergaduh smpai cenggitu sekali. tolong la lerai2kan takkire la dieorg tu bangsa apa pun. ya Rabbi.. semua wat hal masing2. selagi tak kene batang idung sendiri semua pakat buat bodoh je.

Tanpa Nama berkata...

takat cium sikit cmni pn smpi nk gado2..ntah2, kete xde calar pn..

echah_syed berkata...

ha ha ha... :D

bengong tul bole diselesaikan cara baik ape.

alang-alang pukul jer sampai mati bole dok dalam mkn pree :p

sreSHAziela berkata...

hhahhaa.. kelako lah apek 2 org ni.. tp apek baju pink paling tak leh blah.. pelik apsal tade sape nak langar drg ni..

Dak Wan berkata...

Senang cakap, dua-dua sengal. Gi balai report abis citer.

joegrimjow berkata...

macam2

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) berkata...

mula2, uncle baju pink neh siap nak sorok2 kayu dari kamera lagi tu. takut kene cop samseng jalanan kot.

alih2 kepala dia kena. bagus, satu pengajaran. sape suruh gatal bawak bat siap buat muka kerek sehhh...

apek baju merah tu pun pandai buang bat tu jauh2 supaya tak dibalas dendam dan tak memanjangkan citer.

tapi die campak ke lane sebelah, buatnye terkena aku yg tgh rider moto?

mau aku carik keliling puchong woo. hahaha!

sepol utusan berkata...

stupidlaaa

xordy berkata...

dua-dua pun sama jek. uncle baju pink bawak bat sebab protection. banyak kes langgar-rompak, so as precaution, bawak bat. tapi bawak bat akan buat orang salah fikir. satu bangang kat situ.

mamat baju merah try rampas bat dari uncle baju pink. sesiapa pun akan react balik kalau barang kena rampas, so uncle baju pink try ambikk balik bat dia,and kalau tengok balik, mamat baju merah yang buat physical touch dulu, by try to rampas bat. uncle baju pink takkan hayun bat tu kalau everything is okay. yang pi gatal nak rampas bat tu apehal? another bangang.

mamat yang record video nih. ni mamat paling bangang. takkan ade org berdarah kalau mamat ni gi tolong member dia. haih. ambik gambar accident ngan plate number sudah la. haih, generasi youtube.

am_am_am berkata...

org yg amik video ni perasan dia director movie kung fu ke. adeh. xde pun org tlg leraikan diorg neh. rilek je bwk kete sume. kalo ada kete terkena bat yg kena baling tu, mesti join sama berkungfu.

frida berkata...

ni dkt2 dgn kelana jaya. sebelum church tu kan. hampeh betul dua2. budak2 pun takde gaduh smpi camtu. buat drama pulak tgh2 jalan.

Tanpa Nama berkata...

ishhhh.....kalau juru gambar ni tak rakam .......takkan semua orang dapat tengok insiden nii!

Syabas, cameraman!!

AbdullahUmar berkata...

ak daa dpt ilham.. nnt lyn r blog aku.. cursingchinese.blogspot.com, OK?>>

LiSaSuKe's berkata...

ini berlaku bila diorg lupa di mana diorg berada...

Tanpa Nama berkata...

nasib bek..cina lwn cina..kalo melayu lwn cina..mmg mampus cina tuk...

Tanpa Nama berkata...

gelak srd2 ak tgk