Februari 04, 2010

Kaum Hawa,Can I F*** You Today?


Aku gersang.
Anda tidak boleh melawan.
Jangan melawan.
Aku tanya lagi sekali,"Can I F*** You today?"

Dah.Gi mandi.Pakai towel.
Aku nak peluk dari belakang.

22 ulasan:

Sue Anna Joe berkata...

Eh jangan lupa passwordnya dulu.

Neronite berkata...

...tit tit titt...access denied!!..takkan jadik kalo salah sorang tak mahu bukan?...

Tanpa Nama berkata...

kekeke...sepol ckp die takut dan marah..klo camtu..bley jer blah dr bilik DSAI..apehal plak g toilet dan bersihkan diri?...kuang kuang kuang

Sue Anna Joe berkata...

Btw, join la twitter kalau belum Mantot. http://search.twitter.com/search?q=%23canifu Dah jadik trend topic dah ni. Hehe.

ciki berkata...

DSAI 2 dhla tue..kalo btul2 dsai nk wat cm2, apsal die x trajang je..mcm tipu je die ni..

Aini Syakimah Shuyuti berkata...

"Saya bersumpah dengan nama Allah, saya diliwat oleh seorang tua bernama Anwar Ibrahim. Saya tak mampu melawan sbb orang tua tu rupa2nye ada super power." Agak2nye camtu la bunyi nye... Tapi ni la benda paling bodoh pernah aku dengar... Sape la caye kat Mala'un ni. Siap ada group "JUSTICE FOR SAIFUL" lg kat Facebook.

~ Muhamad Nor Haqim ~ berkata...

agak2 klu wat bedtime story kat budak2, musti gelak guling2 diorg..hahaha

Othman Juliana berkata...

anna ni aku bg password: mandi? mahu? mantot (haha)? mamam? motar?

**mahdi, mahdi,.. (baca dgn tone mcm cite ajaran sesat** hoho)

bkn klu kte bg password sbb kte mmg nk masuk gk ke? (-_-')

Riochan berkata...

A: Can i Fish u now?

B: No(grrr)..

A: Gi masuk Bilik, Bukak baju, pki towel, meh sini kat atas katil..

B: Ok :-)

Aku: WTF????????

~~@L0nG W@niE~~ berkata...

osah nampak bangang eh...~

Tijah berkata...

tiada lojika bukan?

yg ko tungguuu je tadah bontot sapa suruh kan?

besaaaaarrrr punya konspirasi nih!

Tanpa Nama berkata...

SuRe~!
Go take a bath first... clean yoUr "Bush" put some perfume and dressup like a HoT Japanese GURL..
Hhahahaha

tubelawak berkata...

SB - suka bontot
SB - saya bertenaga
SB - superman bontot
SB - sahabat baik mantot

nama saya aslina berkata...

wakaka~~

aku bace surat khabar pun dah serupa macam baca komik...malah lebih kelakar lagi sekarang.

murah plak tu. komik skang mahal bai...

Khairi berkata...

jambu sgt. aku pun dah stim tgk ni hhahahaha. buduh!

Tanpa Nama berkata...

~org bpengaruh cam anwar kalau betul gay pun takkan nak buat benda bodoh buat dgn mamat mangkuk nih, tadak taste ka

~anwar tak la bodoh nak hancurkan masa depan politik sndiri,takkan dia tak fikir risiko kesan pada diri dia.lagipun,sapa bangang yang kalau dh masuk penjara;kes gay,nak ulang balik buat kes skali lagi,,

~saiful nih punya kenyataan kalau ikutkan dari awal2 kes lagi takbleh caya dan mengelirukan

Tanpa Nama berkata...

http://pakmie.blogspot.com/

http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/2010/02/can-i-fuck-u-today-what-d-fuck.html


ps: dgar gak pendapat org BN

Tanpa Nama berkata...

Sesapa yang nak rasa bontot Sepul, anda hanya perlu kata "Can I fuck you today?" Gerenti dia tak melawan dan hanya menangis teresak-esak sambil menonggekkan jubur. Oh,senangkan!

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) berkata...

ayat pembukaan "tugas saya adalah untuk membuat pertemuan dengan ahli2 bn yang mahu melompat parti"

nak dikata tak bermotif politik? ohh shial...

teringin gak nak carik gambar/video die jalan terkengkang. haha!

Che underscore Lee berkata...

"jambu!! fuck best nih" kata kawan aku yg gay ahahaha!

silver berkata...

sape2 yg tak boleh buang air besar dua hari atau lebih sila kasitau gua. serious, no joke :-)

kucai berkata...

hahahahahahahahaha