November 02, 2009

Takde Point : Kenapa Aku Menyampah Dengan Jehan Miskin


Bro Jehan,

Aku tidak tahu dari mana datang timbul rasa benci ini kepadamu.Mungkin kerana aku merasakan kau rasa diri kau super hensem?Ataupun kau selalunya berlakon seolah-olah mat romantik yang tak menjadi sangat?



Mungkin kerana aku menyampah dengan kau sebab kau suka pakai sleeveless ke mana-mana.Aku pernah terserempak dengan kau sekali dan kau memang pakai sleeveless merata-rata.Kau rasa cool ke pakai sleeveless?Kau perasan kau idola lelaki Malaysia agaknya?



Argh.Stress aku tengok kau peluk pinggang Intan Ladyana.
Ni semua majalah Mangga punya pasal!Haramkan aje senang!

Nota : Bila aku stress,aku suka carik gambar2 mengarut macam di atas.

28 ulasan:

cik peah berkata...

aku pon tak berkenan sangat ngan jehan miskin nih. muka dia macam pelik tapi dia dengan konfidennya rasa dia hensem..haih..

p/s: dia pakai sleeveless maybe mahu tunjuk kan muscle2 yang ada takpon nak menunjukkan kelebatan bulu ketiak dia..hahahaha

-J- berkata...

muscle ke lemak???
hahaha...

IrshadBanuri berkata...

huhu...
jeles2...
encik bionik x marah ke tgk gambo cmtuh?

miss oren berkata...

beliau nak tunjuk body la tu bajet muscvle die tu menawan..tapi aku perasan muka die cam pelik lah

Tanpa Nama berkata...

adakah rupa jehan miskin menyerupai seorang seorang pembancuh simen di putrajaya?

Tanpa Nama berkata...

aku pon stress tgk die peluk intan ladyana ...

Tanpa Nama berkata...

eleh komen org kemain lagi sekor sekor....kalau korang jd jehan miskin agaknye lg teruk prangai..udah2 ler ngutuk..aku pon bukan minat dia tp lantak pi la..(pasal aku lg hensem..huahuahua)-Jehan Kaya

Blood Seeker berkata...

Aku minat dia dulu mase dia jadi karakter Ustaz kat drama ntv7. Sekarang.....malaysian Douchebag#2

#1 = Hans Isaac

Sue Anna Joe berkata...

sleeveless mancho apa. hahahahah.

p/s: intan ladyana rumet skejap masa kat uia dulu. mmg cun ya amat.

Mantot berkata...

itulah masalahnya Anonymous..aku bukan kutuk sbb suka2,tapi..aku rasa aku jauh lagi hensem dari dia.sepatutnya aku yg peluk pinggang intan tu.bukan dia...

cuma bicep aku je yg tak sebesar dia

Tanpa Nama berkata...

korang ni bab kutuk orang no satu...saba je la tu sume anugerah tuhan..tak kemana sume tu mehhhh

Tanpa Nama berkata...

haha...
aku penah nampak dia kat bangsar ngan tony usup,
baru keluar disko kot,
yang tak leh blah,
dorang diapit oleh nyah...ramai plak tue...
o_0

*aku tak tau yang ni kutuk ke ape...hihihi....

izzat berkata...

tp aku mmg tak boleh tgk muka dia. buat aku rasa nk merokok.menyirap.

perempuan y kata dia hensem. sumpah takda taste.

bg lelaki pula. check blk status anda. probability gay anda amatlah tinggi.

mantul berkata...

arghh..aku lagi tensen tgk gmbr camni, nape lak depa pi bubuh gmbr comey tu dlm blender..nak wat jus kucen kot??..Jehan peluk ladyana? Sape tu? Argh!! Lantak arr..probability aku sbg gay adalah (-ve!) heheheh...last skali makcik tu bagi pis no war! cayalah makcik!!

Krispy Kreme Doughnuts berkata...

Jehan Miskin ni dulu sebenanye miskin
die duk jadi pengemis kat jalan Masjid India tuh
cube tgk btol2

safuan berkata...

apa la aku pening btol tengok 2 gambar yg tak berkait. haha.

Tanpa Nama berkata...

Ade le sekali tu..aku tengok budak jehan ni dlm satu anugerah artis..tp tak ingatla ape die. anugerah tu tgh promosikan batik kalau tak silap aku. so si jehan ni pakai la satu outfit..yg membuatkan aku tertanye-tanye..."hai...artis ni sengkek benor ke sampai pakai baju sebelah sleeves sebelah lg tangan panjang?" outfit die pun memang la batik tp tak lawa mane pun. lps tu barule aku tahu..budak tu name die jehan miskin...dlm hati aku berkate..memang miskin pun...miskin kain!!!!

Tanpa Nama berkata...

is he a gay... ?? nampak gaya mcm gay lah.

Mantot berkata...

err...tak tau lak aku dia gay ke tak.ko try la tanya dia.

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) berkata...

boleh jadi... mungkin...

(nak sedapkan ati sbb jeles tgk intan kene raba ngan dia)

yes, haramkan mangga cepat!

urtv, hai, remaja, bla bla bla...

majalah sukan takpe.

ASHIRA ZUMI berkata...

apesal ko tak puas ati sgt ngan dia???

Miss_Independent berkata...

aku penah jumpa dia dengan jue kat ukay perdana..
series x hensem..kontrol lebih..
tapi jue lawa..
erk TAPI sexy amat :P

Gayah Lawa berkata...

Gayah tak minat Jehan..sbb not my taste hee...
Aku minat Remy Ishak...pergghh Remy tu sexy...
Lagi sexy dia pakai jeans & t-shirt..
Walla...buat aku gila kejap...haha...

wrq berkata...

aah la cik gayah~seronoknye cik gayah minat remy ishak kan..nah tengok link youtube ni ha..mesti cik gayah bertambah saaayang kat remy ishak

http://www.youtube.com/watch?v=D1rKtvq1nd0

Tanpa Nama berkata...

aku pun tak suka jehan..
erghh!! tensen aku , bini aku suka tengok awan dania!!

SD berkata...

antara sebab aku benci jehan miskin ialah ada satu wartawan tanya kat dia pendapat dia tentang waktu kelab mlm dilanjutkan lagi...boleh dia jawab "eh...xda masalah, kami bukan buat yang bukan2 pun, kami x amek dadah"...tmbah tolak gitu la maksud dia kata.Hello ko g kelab tu bukan ke masalah.....aku benci Jehan Miskin...

:: hayati :: berkata...

xbaik benci2 sgt,tkt nnt terjatuh cinta plak......huhu sowi......nabi ckp mcm tu

Tanpa Nama berkata...

Aku suka Jehan Miskin. Dia ni mixed..mother dia Chinese.. sister dia gymnast Malaysia Faiznur Miskin.

Suka Jehan kerana dpt menyesuaikan diri sepenuhnya dlm masyarakat Melayu walaupun dibesarkan oleh ibu setelah ibubapa berpisah.

Dia hensem aper..i suka sgt. U all jeles kat dia aper hal??? And he's very peramah, friendly.