November 11, 2009

Kita Mesti Bersemangat Dalam Semua Benda,Kecil atau Besar!



Sesuai untuk dijadikan video panduan kanak2 kecil yang kerap terberak dalam seluar

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

haha comel gile

Tanpa Nama berkata...

jenuh la menari sampai terkelua kecik besar semuaa

mummy berkata...

Anak aku macam tu la..
dulu masa mandi bye bye bubble!
now dah pandai ke toilet sendiri..
bye bye ukk ukk..
haha

kyo_9 berkata...

haha.. ko ade ciri2 ntk jadi ayah yg baik aa tot~

a'a nazzirah berkata...

hisyyy... berak tak tutup kepale!

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) berkata...

shi pa! shi pa!

menonton video neh mengingatkan aku pada dua benda.

1. mr. hankey dalam katun south park
2. iklan ubat sembelit yang pernah kuar kat tv baru2 neh, tapi dah kene edit/potong sbb ade adegan model pakai kostum taik.

huhu...

aslina berkata...

mamtot...aku letak kat fesbuk vclip ni...wahaha~~

untuk panduan kepada membe2 aku yang dah bergelar mak ngan ayah. :)

Belly-Button berkata...

adehhhh.......
macam sambut bday pon ade!
aku rasa kalu poo-poo aku bunyi2, err...hahaha!

Myth berkata...

argh~~
pelik2