September 20, 2014

Tolonglah Berhenti Mengajar Masyarakat Terlalu Menghargai Cinta Sebelum Nikah Ni




Kalau aku ada adik angkat perempuan dulu,
kau tau ke mana aku nak angkat dia?

Ke atas katil.

Dik, tu abang angkat kau tu, pervert tu dik.
Percayalah. Hanya jauhari yang mengenal manikam.

18 ulasan:

kakLuna berkata...

Sama2 suka.mak ayah pun sporting.tak kisah dosa pahala.nauzubillahiminzalik.

Tanpa Nama berkata...

sedapnya abang angkat dia . wakakak .

aku dulu ada adik angkat pon sebab nak mintak dia belanja aku masa rehat . wakaka

- kacak

Tanpa Nama berkata...

sedapnya abang angkat dia . wakakak .

aku dulu ada adik angkat pon sebab nak mintak dia belanja aku masa rehat . wakaka

- kacak

Tanpa Nama berkata...

Takyah la tekan butang send dua kali

CEO Siber berkata...

Adam Adli Dipenjara - Bukti UMNO BENCI anak muda!!

Tak perlu berdolak-dalik...

Politik tetap politik. Kuasa bukan segala2nya.... Tetapi kenapa pemimpin UMNO perlu takut dengan bayang2???

Adakah bila generasi tua UMNO mati, akan diganti dengan generasi datuk nenek UMNO???




Kekejaman pemimpin UMNO yang dilakukan kepada anak muda bukti jelas mereka membenci dan menghina anak muda dan takut dengan bayang2 sendiri!!!



Yang pasti, apabila pemimpin UMNO membuat sebarang hasutan dan kesalahan, mereka akan terlepas dan kalau didenda pun tidaklah setimpal...


Sumber berita

>>>> Klik Di Sini

eddeved berkata...

aduhai, senang aje bro...kau pi cek depa ada kepala otak tak? kalau tak ada maknanya depa OKU atau cacat akal...ikut hukum Tuhan, kira tak ada dosa sebab tak boleh fikir...terus masuk syurga, kalau kau cek depa ada akal, maknanya kau sendiri pun tak boleh jadi Tuhan gak nak hukum depa, mana laa tau esok lusa depa bertaubat...kau nak cakap apa bro? tadak aku baca nas Tuhan kata cium molot, pegang-pegang...berzina...straight masuk neraka bro..ada ka? You cannot deny their "talian hayat" bro...yang lu nih nak kecoh-kecoh bising lu pun dah besar panjang lu jaga anak bini lu aje bro...depa semua dah pandai dah, lebih pandai dari jauhari pun! emas 999 setakat sekali jeling aje...tau dah! jangan bro...mana tau depa nih keturunan sufi ka, keturunan ada ilmu kitab ka...hang esok yang ternganga!!

masalahnya hang OKU gak ka? yang hang nak retro pasal adik angkat hang...itu laa masa ada peluang hang tak nak buat, kan dah menyesal...buat aje bro...esok lusa boleh taubat! ha ha!

Memang, hanya jauhari kenal manikam...apek mekanik tak kenal manikam bro...dia cuma kenal skru, skru driver dengan sudip aje ha ha!

hang smash tak kena arrr bro..try again...try hard!

Syarifah Nadhirah berkata...

Kalau baca kuat2 komen atas ni rasa mcm tah ape2 pun ada.

Tanpa Nama berkata...

apa lu bebual ni setan... lu nak komen pun tak kena arr... macam terencat akal je komen lu ni..try again eddeved.. try hard ...

wait....

khakkk...ptuiihh berkata...

Eddeved...cari cara lain la nak tarik trafik ke blog lu bro. Dah macam celaka dah lu ni, provoke x habis2. Sial la...pui

Tanpa Nama berkata...

eddeved, kalu nak komen mcm gaya org under drugs or strong medication mcm ni, better ko letak picture muka ko saje udah la, xyah la heret akak yg kat sebelah ko tu skali, sian die weh, malu kowt.....

Tanpa Nama berkata...

Ckg ke...? Patut la pendidikan sabah sarawak gitu2 je.

rantai berkata...

comment eddeved tu reversed psychology je tu ... dia dah buat kerja tu dan dia sendiri tau kerja tu berdosa besar ... nak kata menyesal, takde pulak rasa nak berhenti ... so, buat juga lagi ... dan lagi ... dan lagi ... jenis ini memang tak boleh taubat punya ... tapi dia kena ingat, hari ini kau buat pada anak orang, satu hari nanti orang akan buat pulak atas anak engkau, bro ... percaya le ......

Tanpa Nama berkata...

kau org selagi hukum hudud blm ada....happy la sgt...blh enjoy yee!!
nti bala dah turun kt kau org aku dulu yg ucapkan tahniah....

Tanpa Nama berkata...

rocky the great brown flesh vibrator says: eddeved tu kurang kasey saying dari gay @ pondan agaknya; belajar kat tokong tak habes nak tengok bola je; sekali sekala gatal nak cari konek kasik jolok jubor dia... kesian.. entah2dah masok kuil jadi sami muda

Tanpa Nama berkata...

Aku perasan lama dh mamat ni.jgn dilayan org OKU ni.xde otak tp nk tnjuk pandai.eddeved,simpan la skit kebodohan tu.xpayah nk malukan diri sendiri.skarg 1 malaysia dh nmpk kebodohan ko.klu ko xkomen dan duduk senyap2 org xkn tau ko bodoh.

Asya Frs berkata...

wah.aku pun baru je cerita pasal isu nih.dah makin membiak pulak puak2 nih. aku bukan nak hentam orang.kau upload gambar lepas tu orang bodohkan kau.
dah kenapa kau nak jaja kebodohan kau??

Tanpa Nama berkata...

Butthurt...

Tanpa Nama berkata...

Ramai dah tau kebodohan kau. Just jgn tunjuk je