Disember 06, 2013

Anda Semua Kutuk-Kutuk Utusan Tanpa Menyedari Kewujudan Satu Lagi Suratkhabar Yang Lebih Macai















20 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

selamat tak pernah jumpa lagi..

Tanpa Nama berkata...

selamat tak pernah jumpa lagi..

Tanpa Nama berkata...

Ade ciri-ciri majalah mangga sket.. ekekeke

Tanpa Nama berkata...

Oh no!!! Not another one,are you joking??

NowPhal berkata...

Hahahahaha.

Sungguh tak buleh blah

Tanpa Nama berkata...

tak ada kualiti langsung! tahu ke tak tahu pasal layout surat khabar? main paste aje. tu anak ikan siapa pulak? dah macam pondan aku tengok

Tanpa Nama berkata...

Utusan agak hepi sket nowadays bila dapat tahu ada geng baru join the block. at least, takde la dia sorang2 je menanggung malu turun naik mahkamah. kurang sikit beban di bahu......kihkihkih

Cili Pedas berkata...

Mohon budak2 duckface dan kpoop malaysia hantar biodata

hairi shaikrul berkata...

Aku org felda tiap2 bulan dapat..siap hantas sampai pintu rumah

Tanpa Nama berkata...

isa samad rasuah,akhbar sampah itu je aku nak cakap

Tanpa Nama berkata...

DA FUQ?!!!!!

rantai berkata...

usaha kekal mem"brainwashing" otak orang-orang felda agar terus dapat diperbodohkan dan ditipu sepanjang masa... dari harga getah dan kelapa sawit hingga ke hakmilik tanah ...!!!

Tanpa Nama berkata...

memang surat khabar sampah pun sama dgn isi dalam nya semua sampah

Tanpa Nama berkata...

Untg org felda...dpt surat khabar free boleh bungkus kuih atau nasi lemak...kalau sampah kertas jgn buang..boleh kitar semula,,jd bakul ke kraftangan ke...

Tanpa Nama berkata...

Apa ke hei nya muka jambu2 je yop?

Tanpa Nama berkata...

orang felda beruntung dapat free..bolih buat lapik dekat dapur..m

Tanpa Nama berkata...

salam 1 melayu.

perkembangang terkini

1. ranking pendidikan malaysia berjaya berada di belakang vietnam iaitu kedua tercorot di asia tenggara.

2. ranking bola sepak malaysia berjaya mengekori rapat di belakang rwanda dan afghanistan.

sekian laporan berita sukan.

assalamualaimelayu.

Tanpa Nama berkata...

buat habis pokok je keluarkan surakkhabar macamni..

NowPhal berkata...

Sudah banyak hari aku tengok post ni.

Apakah Mantot sudah mandom...?

Gurau ja na, jangan marah

Data Recovery berkata...

Sememangnya saya seorang yg happy go lucky, tetapi, setelah melihat keratan ini, awan mendung mula berkumpul di dalam bilik saya, guruh sabung menyabung, kipas saya mati, jam habis bateri, stokin hilang sebelah, pensil saya patah, pintu saya tanggal, hanfon saya habis kredit, dan saya mengalami kemurungan yg berpanjangan