September 21, 2013

Jurang Antara Kawan Biasa dan Teman Lelaki Semakin Lama Semakin Mengecil


Damn it! 
Kenapa aku tak ada kawan-kawan macam ni?


19 ulasan:

Sylarius Yusof berkata...

Rasa macam masyarakat Melayu Malaysia ni makin lama makin senang pulak perempuannya untuk digomoli. Itupun asalkan ada rupa, pangkat dan harta lah kan. Kalau papa kedana, rupa hensem pun tak jalan jugak.

Foster berkata...

Ko nk friend with benefit yer Mantot?

Tanpa Nama berkata...

perghhh..kalau kawan dah boleh gomol camtu..kalau bf pulak...mmm...yummy

Mantot berkata...

Foster,
kalau based on nafsu....siapa tak nak?

Zara Aulia berkata...

Bila aku baca pasal Hanez ni pun aku terpikir gak senang plak kawan leh cium cium gomol gomol bagai..bukan baru putus cinta ker..ari tuh kemain cinta abadi ngan mamat tu apa ke nama ...

Tanpa Nama berkata...

Tak payah komplen. Syukur la Tuhan sayang ko & tak kasik ko kengkawan camtu Tot.

Tanpa Nama berkata...

nasib ko x baik tot, xde kawan mcm hanez suraya.

Tanpa Nama berkata...

kesian laa bakal suami perempuan ni.

tak pun,kesian la mak bapak perempuan ni.

kalau pun,kesian la kat diri ko sendiri wahai perempuan seperti ini.

Ah,kesian!

Tanpa Nama berkata...

Signal tu mantot.. solo lagi ada can kepada sesiapa dato2 or yang kaya raya masuk mengorat.. hehehe..

Tapi musti ramai nak kawan ada kawan camni kan leh gosok2.. gomol2 peluk2.. kekeke..

atau ini hanya lakonan

Tanpa Nama berkata...

kecik ati mamat tu minah ni tak ngaku boyfriend! $ dah la byk habis kna labur, baru dapat peluk2 je. tak balik modal......muahaha!!

Moral of the story, ginilah realiti hidup retis kat Malaysia. dunia tak kaya mana pon, nak kata femes jauh panggang dari api, dosa pulak dihimpun2...ops....

firdaus m berkata...

Soalan : Kenapa aku tak ada kawan-kawan macam ni?

My view : so you will see the beauty of common people :)

Tanpa Nama berkata...

Wow look at his left hand,best jantan tu dapat belai-belai private area betina kurang kasih sayang

firdaus m berkata...

aku blum kawin. tapi aku tgk, yg belum kawin byk wat perangai berpeluk atau public display of affection, kenapa bila sudah kawin tak buat PDA?

Sebab malu?

Tanpa Nama berkata...

Awi rapael kot.......

Tanpa Nama berkata...

anon 1;10,

kalau aku xkecik ati pn xngaku bf kalau dh bleh cmtu..hahaha

Tanpa Nama berkata...

ni semua pompuan2 n lelaki2 horny. mcmnilah jadinya.

Tanpa Nama berkata...

kalu aku pun ckp kawan je yg aku peluk tu.....calon bini mestila yg tak bersosial bangat...

Tanpa Nama berkata...

tangan da kat pepek pun kawan biasa???kot yg kawan rapat camana plak???

zara aulia berkata...

Ada kot mantot..tapi ko tak explore