September 15, 2012

Bagaimana Kalau Lepas Ni Gay Pakat Pakai Baju Batik?


Damn it. Aku ada 3 helai tshirt vneck aku beli kat Primark, London. 

T-Shirt tu adalah t shirt paling murah aku pernah beli. Even kat Malaysia pun tak dapat camtu. 3 t -shirt v-neck harganya 6 pound. Masa tu convert dalam Rm38 ringgit. Jadi sehelai baru RM13 camtu. T shirt tu adalah tshirt paling sedap,paling selesa,paling best yang aku ada.Walaupun dia plain aje takde design, tapi material dia membuatkan bila aku pakai tshirt tu aku rasa sejuk...bukan cool..tapi sejuk. Material dia sedap....dan Primark ni macam Giant aje kat London sana. Gedung pakaian untuk orang kebanyakan.

Sekarang ni....aku confuse. Adakah aku seorang gay?Adakah seseorang itu menjadi gay datang daripada cara berpakaian atau datang daripada nafsu serakah ingin membontot lelaki lain atau dibontoti lelaki lain? Bagaimana pulak kalau golongan ramai2 lepas ni pakai baju melayu,pakai samping dan sarung keris kat pinggang? Apa pulak menteri nak kata lepas tu?

Perlu ke aku takut nak pakai baju tu? Tak perlu. Tapi akan adalah orang yang jenis otak kena suap akan assume benda tu sebijik2 lepas ni. Lelaki pakai baju vneck...gay!

Kadang2 fikir2 balik...apa sebenarnya yang kementerian kita buat hari2? Aku rasa macam ni....
................

Ketua Pengarah : Assalamualaikum semua!

Ramai-ramai : Waalaikumsalam Datuk.

Ketua Pengarah : Saya panggil anda semua mesyuarat hari ini kerana kita semua perlu memikirkan bagaimana kita nak keluarkan panduan nak mendidik masyarakat mengenai gay dan lesbian. Datuk Seri Muhyiddin minta feedback dari pihak kita..maklumlah...pilihanraya pun dah dekat ni.

Staff bawahan : Saya usulkan supaya jika sempat Datuk, kita dapat juga bincangkan semua feedback yang kita dapat daripada orang ramai mengenai falsafah pendidikan negara yang baru tu. Ada beberapa perubahan dan idea orang ramai yang kami rasakan sesuai untuk diterapkan.

Ketua Pengarah : Tak apa. Itu kita boleh laksanakan pada gelombang transformasi pendidikan yang ke empat nanti-nanti. Isu LGBT ini lebih penting.....Azam....mana bihun, kopi dan teh? Kenapa tak sampai lagi?

Azam : Saya dah orderkan tadi Datuk. Terlambat agaknya.

Ketua Pengarah : Saya cukup tak gemar meeting tak ada bihun depan mata. Kita tunggu sebentar......Hulur saya karipap tu. .....you dah tengok frontpage Utusan hari ni? Nauzubillah....I tak sangka betul Nik Aziz macam tu...Tun is always right.

28 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kita tunggu ulasan Noob... X sabar ni...

haris berkata...

haih.. kalau camtu, kena tutup la semua gym2 kat mesia ni. xtau fakta mana la dorang guna buat guideline camtu.



inilah malaysia, negaraku yg terchenta.

Naim Zainal berkata...

not necessarily homosexual, metrosexual maybe, diorang ni takde sense of fashion hehe

cik siti fairuz berkata...

Aku beli spenda cotton murah kt primark, bukak2 "made in malaysia"..sepraise aku,spenda cantik&murah jual kt uk..tp kt giant mesia mmg standard giant la....ahahaha
Lelaki yg x berdada..pkai v-neck maybe nmpak smart. Tp kalo dada berketak pkai mmg nampak gay. Aku harap mantot ni berdada kempis.

Prince of Noob berkata...

actually simptom homoseksual gay dan lesbo ni just utk panduan ibu bapa sbg langkah berjaga2 utk memastikan anak dia tak terjebak dlm budaya lbgt. tak dinafikan org yg pakai v-neck ni tak semestinya gay, tapi orang2 gay mmg suka pakai baju v-neck, sleeveless, baju ketat, fit, pakai baju pink dgn tujuan nak tayang body mereka dan tarik perhatian lelaki2 gay yg lain. xpayah emo sangat bab2 ni, simptom tu hanya simptom, sama juga seperti simptom penyakit, walau ada simptom tu tapi tak semestinya kita ada penyakit tu. golongan gay dan lesbian ni kita perlu kenalpasti, sbb ada kawan perempuan aku yg dah terkahwin dgn gay, sebulan lepas tu cerai tanpa disentuhi langsung. baca la sendiri kat sini...

Tanpa Nama berkata...

Bila baca 2nd para tu details mcm nk gelak pn ada..
Aku rasa ini percubaan mantot nk promo yg blog dia boleh jual brg gak mcm blog2 gadis comel yg lain.ngn harapan bole ikut jejak mad market hanis zlaika.. Travel merata guna tm ber-vneck. ...haha

Ayyman Rahim berkata...

So yang akan jadi bukan gay/lesbian adalah yang tak menjaga penampilan?

kasih berkata...

wa suspek prince on noob ni mantot yg menyamar

Tanpa Nama berkata...

ayyman rahim -
so memakai baju v-neck = menjaga penampilan? stupid

Tanpa Nama berkata...

Mak pak yang beli baju kat anak.
Takyah lah beli V neck dah.

Habis industri baju V neck. Kesian.

Tanpa Nama berkata...

Selagi ada golongan gay, selagi tulah demand tuk v-neck akan ada.

Noob, ko bukan ada 4 helai v-neck ker?

Tanpa Nama berkata...

montot nh asyik cr kesalahan orang je..phuii mantot manusia bukan sempurna la.

mohd.hafidz berkata...

Apa pasal pulak Mantot bukak cite pasal Ketua Pengarah dengan staff dia macam tu?

Tak paham aku...

Nak cakap pekerja kerajaan ni malas laa, eh?

Entah mana2 aje la kementerian ni dapat guideline pasal vneck ni gay?

Hantu betull...

Entah mana2 aje la diorang ni...

Laici berkata...

sapa dok cakap prince of noob ni mantot, salah.bukan la..prince of noob ni budak2 hingus lagi ,cara komen & cara dok promote blog dia pn dah tau...penulisan mantot len

anyway, aku pun ada 2 3 helai shirt V neck, dan aku suka, sebab selesa..tapi aku bukan gay la sial..agak bangang gak la..sebab aku pernah kena kacau ngan gay dulu, dan dia berpakaian kemeja elok, siap bermisai lagi

plain83 berkata...

V-neck is gay owh shitttz LoL!!

p/s: kahkahkah bab bihun, kopi n karipap kat meeting gomen tu mmg x bley blah hahahaa! XD

papadom berkata...

tapi dalam kalangan gay sendiri pown v-neck tu dah jadi macam lambang depa.try straight muka comel2 badan ketak2 g jalan2 kl pakai v neck.mau jugak rasa kena raba dalam lif or pak arab mai mintak sodomi.tenguk dari senarai tu pown most of isi nya hanyalah stereotype typical people on how gays will like to look.but stereotype tak bermaksud not true.

AmenoWorld berkata...

Oke, aku mesti cakap. Aku selalu baca belog neh tapi taknak komen. Sebab guna google chrome. Aku selalu buka guna google chrome yang mana aku tak register dengan nick amenoworld macam kat safari.. tapi hari neh terpaksa komen gak sebab artikel neh memang lawak..

Wakaka..

Tanpa Nama berkata...

artikel mcm ni dikatakan lawak & best? cuba ckp apa yg best sgt dgn cerita yg sengaja direka2 & diada2kan secara berlebihan untuk menjatuh & memburukkn org lain? whats the different between u & penyokong umno? no, sama sahaja.. in fact aku agak malu dgn penyokong2 PR busuk yg mcm ko ni. kita x perlu cerita2 murah mcm ni utk jatuhkn umno

Tanpa Nama berkata...

tutup la blog ni..makin byk plak cerita bangang yg keluar..

Tanpa Nama berkata...

butthurt is detected

nurulachal mamat berkata...

nape la nk emo,,., blog ni takla seteruk blog2 penyokong tegar umno.. sape penah bc papagomo n the geng pnye blog fitnah nauzubillah.. blog ni terus terang, mmg annoyed tp ape yg dia ckp betul.. n bab gay ke x ni.. aishhh yg tu vneck yg kat luor..dlm opis ni haaa.. ade byk sy jumpe tp wat x nmpak.. tp for sure dok dlm opis xkan ade v-neck.

Kak Mah berkata...

tinggi betul tahap imaginasi ko tot.. kah3..

bihun mana bihun?? tak boleh layan cursingmalay tanpa bihun dan kopi..

Tanpa Nama berkata...

I'm wearing v-neck rite now...so do I have to say I'm gay?

apekah berkata...

apsal la dorg bodoh sngt pi heboh2 psl ciri2 gay, nnti kantoi la ngn geng2 lgbt neh. nnti dorg tuka style cmne plak??contohnye pkai songkok tinggi k hulu k hilir, kang susah lak geng2 malaon nk cari makan.btw ini hanyalah kajian, bknnye fact. lgipon, xkan korg x sdar fact psl gay sudah pon di knalpasti.

antaranya rela di'bontot' meskipon physically dia mmpu lwn, mmpu mnahan dari mmbuang air besar shingga 3 ari smata2 nk simpan 'specimen' utk dibuat kenangan manis, tidak malu berdepan dngn org ramai & mmpu tersenyum wlaupon berita telah heboh k pelosok dunia, etc2. ciri2 yg sudah sahih xnk pulak dorg hebohkn. haih...

Tanpa Nama berkata...

Mantot ni mmg tak paham konsep

Tanpa Nama berkata...

v-neck so GAAYYYYYYYYYYY

punchdrunk lovesick berkata...

gua ni suka p gym..nk jugak jg body n kesihatan!!! n gua suka pkai baju v neck...senang nk sarung n sejuk sket!!!! tp gua bkn gay..nafsu gua kat perempuan siot..so artikel ni mmg bangang!!!!

Asu Agata berkata...

Masalah LGBT.. Hanya gay kenal gay..