Mac 26, 2014

Wajah-Wajah Punchable Melayu Untuk 26 Mac 2014


Aku tak tau lah kenapa, bila budak2 yang buat perangai camni, 
muka diorang memang muka mintak penumbuk. 

Especially yang lelaki.


19 ulasan:

Anti budak2 bangang berkata...

Boleh rujuk sini

http://name.crazyartzone.com/index.asp?cat=Cari&key=Qudut

atau sini

https://www.facebook.com/man.qudut

onlajer berkata...

kalau buat majlis menumbuk aku pun nak ikut serta

PELiK berkata...

Masih hidup tak suka orang tolong nasihat dia, mati karang jangan tolong tanam dia. Mesti dia tak suka orang tolong jugak.

jay berkata...

aku in. nak tumbuk gak

Miss Brenito berkata...

baligh manual??? hahahaha...

siyes ramai remaja sekarang baligh manual.. bab tuh aku percaya... hahaha

Laici berkata...

pompuan lak muka mintak penampar...stok baget hebat ada boifren open minded..bodoo..lingkup la anak2 muda

Tanpa Nama berkata...

TOLONGLAHHHHHHHHH.. BUDAK2 MACAM NI AKU TAK MINTAK LEBIH..

BUNUH DIRI PLEASE?

Tanpa Nama berkata...

Kasihan tengok budak ni. Mungkin dia tak faham hukum agama sebab main-main dalam kelas pendidkan islam dan mungkin persekitaran yg jauh dari suasana agama. Mari berdoa moga budak ini berubah. Mana tahu esok lusa dia insaf pastu masuk pondok/madrasah/tahfiz. Masalah sekarang siapa nak bagi nasihat kat budak ni. Terang elok-elok kat dia? family,cikgu sekolah agama,jiran,kawan? Kita mengharapkan orang lain tapi kita tak buat apa-apa pun. Maafkan saya sebab hanya mampu cegah dengan hati.

Tanpa Nama berkata...

GOVERNMENT SHOULD DO SOMETHING ABOUT KIDS NOWADAYS.

MAKIN LUCAH SEMUANYA.

INILAH YANG TERJADI BILA AGAMA TIDAK DIPRAKTIKKAN DALAM KEHIDUPAN. MANUSIA SEMAKIN BEBAL SAMPAI TAK TAHU NAK BEZAKAN BENDA BAIK, BURUK, HALAL,HARAM. SEMUA PAKAI SEBAT JEEE. TERPENGARUH DENGAN BUDAYA BARAT.

TOLONGLAH JANGAN JADI BEBAL SANGAT.

Tanpa Nama berkata...

Kalau ada kat depan aku.. RENYUK!

Tanpa Nama berkata...

itu hak masing -masing Kita sebagai manusia hanya saling nasihat tapi jgn sampai tumbuk org lain

Tanpa Nama berkata...

muka minta pelempang

Tanpa Nama berkata...

tumbuk?? nak IN jugak..

kalau adik aku ni, mmg aku terajang sampai kemek.

Tanpa Nama berkata...

hukum Qudut??????????????? Argghhhhhhhhh... sampaikan salam penerajang satu!!

Tanpa Nama berkata...

Qudut?
Q-Quality
U-ugama ko
D-dah
U-umpama
T-tolol,tongong,tahyul,ntah ape2 lg!

Tanpa Nama berkata...

aku Qudut budak2 ni kang!.

Tanpa Nama berkata...

tolong tegur budak ni ketika dia masih hidup ok... jangan dah mati baru nak bekap...

Annakholat Atastokhdevishizar berkata...

macam mana acuan, macam tu la kuihnya. macam mana gelagat budak2 sekarang ni, kita boleh agak mcm mana didikan mak bapaknya. sebelum nak salahkan faktor luar, lihatlah sendiri mcm mana mak bapak didik anak.

Mrs.Critical Thinking berkata...

I'm sorry to say, my intention is not to look down on others. But most of the teenagers nowadays who love to show their level of stupidity in the public come from the below middle class family (correct me if i'm wrong). Especially those staying in the low cost flat.

Kadang2 kesian tengok diorang ni. Tengok muka pun dah boleh imagine the life their living now. Hmm...