Mac 12, 2014

MH370 Masih Lagi Hilang Tetapi PRK Kajang Jangan Dilupakan





6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

P.R.k-kajang
K-kehilangan #MH370
A-akan
J-jadikan
A-aras tanda
N-nagib n
G-gerombolan...

Tanpa Nama berkata...

ah, anwar tak bertanding. wan azizah pulak terlalu lemah. nurul izzah pulak ada masalah bercerai dgn suami. aku dah hilang minat nak ikut cerita PRK kajang ni

unless kalu Pak Lah dapat bebaskan balik Anwar sebelum habis tempoh tahanan macam dulu, memang tak ada harapan baru ntuk rakyat malaysia. ataupu kalau Wan Azizah ditukar ganti dengan calon PAS atau DAP, mungkin ada peluang.

aku akui la (pendapat aku) tanpa faktor karisma Anwar, PKR memang lesu. Dalam PKR selangor pun dah bergaduh sama sendiri, tiada muafakat...

- 'Abe Mamut', bandar tek, Kajang

Tanpa Nama berkata...

Anwar ade ke takde janji kita pangkah pkr..wak sate kajang..

Tanpa Nama berkata...

macam ginilah bn latih pemuda-belia..malaysia..ntah apa...macam ni kalau malaysia dilanda krisis akan datang apa yang mereka boleh buat..sekarang ni pun barisan pemimpin dah gagal tangani krisis MH370- Lambat jumpa x pe..tapi bukan keluarkan statement yang berubah2 setiap kali press conf...last2 pakai bomoh senang..-kata pemimpin bn...itupun pilih bomoh asal boleh je,...

Tanpa Nama berkata...

teknologi pengesan yang negara lain x de..-teropong buluh ajaib-dan sampan ghaib..ini akan mendatangkan ketakutan pada musuh negara...dipercayai sampan ghaib yang boleh dinaiki maksima 3 orang ini..dikatakan mampu mengelak dari dikesan oleh radar tentera laut amerika..

ada amran berkata...

Video kat bawah u....aku lost hahaha serious wtf nye video hahahaha....