Ogos 05, 2012

Nik Aziz Berlakon Porno....Kat Mekah



Aku ada beberapa cadangan lagi untuk perhatian orang UMNO;

1. Video Nik Aziz liwat remaja Kota Bharu dalam masjid sampai terjatuh dalam kolah masjid kemudian ada kedengaran azan Subuh tapi aksi liwat tak dihentikan.

2. Video Nik Aziz dengan Anwar Ibrahim threesome dengan awek Arab dekat Mekah...tapi awek Arab tu jadi boring sebab dia tak terlibat sangat.

3. Video Nik Aziz dalam bilik hotel di Israel tunggu minah Israel lepas meeting dengan Benjamin Netanyahu pasal cara nak menjatuhkan UMNO.

Imaginasi ada Tuhan bagi.
Gunakan. Banyak lagi cara nak dapat duit raya.

22 ulasan:

muhsin.aminudin berkata...

tak abes nak pekena nik aziz. nak kenakan, bagi lah real sikit.

NenetPenne (NP) berkata...

diharap siapa yang buat tuduhan dan fitnah tu silalah bertaubat dan kembali ke pangkal jalan....

aswadz berkata...

akan dtg menyusul. tgh ngedit video la tuh. ntah video mana yg diorang nak pakai agak nyer.

amin berkata...

semoga org yg keluarkan video tu mati dlm aib. amin

Mama Iman berkata...

ngarut.. dah tak ada keje agaknya...

alahai berkata...

ORANG JENIS INI TAK AKAN BERTAUBAT PUNYA.SEBAB TAK TAU NAK TAUBAT ,TAK PERCAYA TAUBAT,TAK PERCAYA PEMBALASAN TUHAN.DARAH DAH PEKAT BIRU....

onn Lajer berkata...

dah takde kerjs betul dia orang ni,berapa banyak lah dia orang kena bayar nih mengarut betoll

Prince of Noob berkata...

fitnah... fitnah everywhere

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures berkata...

MasyaAllah.
ni kena bagi makan drama Tanah Kubur yang pasal fitnah ni.

Astaghafirullahalazim.

mie berkata...

Ada ke orang nak pecaya video skandal sex tok guru nik aziz? too impossible to be truth. kalu ada yang pecaya memang bangang lah..
Berbeza kalu lah ada video skandal najib, muhyidin, itu baru kompem jadi berita sensasi...

Tanpa Nama berkata...

Masyaallah. sedihnya bila TG Nik Aziz diayam-ayamkan macam ni..

Tanpa Nama berkata...

selagi kita bernama manusia,mana2 dosa pun ada kemungkinan berlaku.selain nabi kita semua org tak maksum.kena igt tu.tp memandangkan skandal dientry ini hanya setakat cakap2 kosong tanpa bukti yg kukuh wajib utk kita tak mempercayainya.

miez mimosa berkata...

uitttt..carik pasal btol..doa org yg teraniaya dimakbul Allah...takotnyeeeeeeeeee...

NEKCIK berkata...

kenapala masa nak buat video tu tak bawak 4 orang saksi sekali dan terus tangkap waktu itu jugak....

Estoy Malaya berkata...

cari publisiti jer tu

Tanpa Nama berkata...

tak ape, lg banyak org mengata & wat fitnah kt Tok Guru ni, lg tinggi Allah angkat darjat dia di sisiNya. generally, same goes to us. xpyh balas ape2 kt org wat fitnah ni, Allah akn tunjukkn kebenaran juga satu hr nnt.

- miss Dy -

adam berkata...

pesen storyline same jek umno dok ulang2. tak bosan ke?

Norain Ishak berkata...

Ni kerja orang demam panas lah ni. Mengarut-ngarut dah. Insaflah.

dhiya' berkata...

mmg kesian gile org ni,
jenis yang tajde kehidupan..

apepun,
doakan mereka supaya mereka kembali bertaubat

TGNA,
lagi kne fitnah,
lg ramai sayangkan beliau!

Tanpa Nama berkata...

tobat buleh gelak guling2....ada ka, ada ka.....

Tanpa Nama berkata...

sex..sex..sex
umno dan sex tak dapat dipisahkan.
Kalaula diorang nampak besar mana dosa fitnah ulama yg sebenar benarnya ulama (bukan ulamak syaitan bisu dalam umno) rasanya diorang takkan sanggup buatt fitnah camni.

Aizad Dzulkifli berkata...

Kenapa mantot tulis blog yang nak menimbulkan kebencian antara manusia? Facebook post tu boleh jadi fitnah. Kalau betul sekali pun haram mendedahkan aib orang. Just my two cents of thought.