Ogos 13, 2012

Makin Lama Makin Merapu Kerajaan BN Ni


HARAM


HALALAN TOYYIBAN

.............. 

Salah satu sebab aku cukup benci dengan Barisan Nasional sekarang ni adalah bila frontpage Utusan Malaysia keluar besar2 haram pangkah DAP tapi tak pernah pulak keluar depan frontpage dia, haram ambik loan untuk buat pelaburan ASB. Mungkin sebab adik beradik PM yang jaga bank kat Malaysia ni kot? 

Kalau kau Melayu dan duduk dekat kawasan mengundi yang calonnya hanya ada calon DAP dan MCA, kalau kau tanya mufti...mungkin mufti akan jawab wajib pangkah MCA.




Upacara pembayaran zakat paling meriah dalam dunia.

13 ulasan:

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Just nak share... Kalau pegi melawat DUN yang diwakili DAP... pusat urut, maksiat, judi... tumbuh bak cendawan selepas hujan... Contoh, Puchong... DUN anak si Karpal singh...

So, kalau pangkah DAP, confirm bertambah melata lagi la...

zaki berkata...

pun perlu tahu saudara izni. kilang carlsberg di malaysia dirasmikan oleh orang kebanggaan umno, tun abdul razak

Tanpa Nama berkata...

Orang tu dh xde pn, ape nk diungkit lagi zaki, tutup je la trus kilang tuu

Prince of Noob berkata...

bab kenapa dipusingkan tu memang lawak. ni kaunter zakat fitrah yang diwujudkan khas semata2 utk pm ke? cantik kaunter meja kerusi zakat fitrahnya. kerusi org yg nak bayar zakat pun lebih cantik dari kerusi amil tu sendiri?

btw kalau ikut hukum mufti pahang dan pengasas sekolah pondok geting, undi bn dan pr pun kedua2nya harroooooomm, tak caya tgk kat sini

Tanpa Nama berkata...

KO NI X ABIS2 NK PROMOTE BLOG MURAHAN KO TU NOOB...BOSANNNN

Tanpa Nama berkata...

Sebab first time dia bayar zakat kot...

Noob, kalau hang nak belaian kasih sayang, hang pilah komen kat blog Hanis Zalikha, gerenti ramai yang akan lawat blog hang yang gempak tu, selamat mencuba...

Laici berkata...

ASB,Sport Toto, Filem2 bangang peluk2,pegang2 yg diagung2 oleh remaja (filem HACKS, cam bodo, gedik nak mampos),majalah mangga..semua haram,tpi xdak tindakan

noob ni semua tempat dia ada..tukartiub, ayam dan babi,umenoworld...blog dah la sampah..p canang merata2...kalau ada button report spam,block,dah lama aku tekan

Tanpa Nama berkata...

aku mesti tegelak kalau orang tengah komen serius tetibe noob mencelah.

Noob seolah olah lagi jijik dari rosmah

lkjhgfdsa berkata...

Laici, majalah Mangga dah difatwakan haram oleh mufti Kedah.

Hang jangan tak tauu. Tapi Kedah ja laa.

Gagak Itam berkata...

pangkahlah MCA. sungguh suci sungguh murni..

plain83 berkata...

dilemma x abis2 politikus m'sia neh..smua pon buruk jer malas lak nk gi ngundi..

Tanpa Nama berkata...

bila nak haram kan si noob tu...
terus hilang mood bila nmpak nama noob tu..puiii

Tanpa Nama berkata...

ko ni bodoh la..kalau kau tak sokong umno kau ingat sape nk tolong bangsa melayu mcm kau ni? orang kalau tak tahu sejarah mcm ni lah. kau pergi kaji sejarah dulu baru kau buat blog lah BODOH