Ogos 02, 2012

20 Tips Harian Yang Berguna Untuk Kesenangan Bersama





10 tips yang sangat berguna dan tidak ada kaitan dengan gerakan Illuminatti dan Freemason dalam Olimpik yang sekarang ni sedang hangat disebarkan. 

8 ulasan:

Fauzan Ahmad berkata...

kau pernah post yang ni kan?

Tanpa Nama berkata...

thanks

anamizu kaito berkata...

tu la x abes2 psl freemason & illuminati.. fuhhhh ~








slm ramadhan,
cik ana

plain83 berkata...

hmm..yg tikam penutup botoi ketegaq dgn pisau tu x brapa stuju laa, sbb penutup tu dh x bley guna smula utk tutup botoi tu balik. Ada cara yg better, which is ketuk slow2 tepi penutup botoi tu against a hard surface, while rotating the botoi with your hands. Lps tu boleh bukak, n penutup tu bleh digunakan smula jer. Try it.

Prince of Noob berkata...

Kehidupan pun kene hack ingatkan komputer je boleh kena hack kekeke. Mohon share

Tanpa Nama berkata...

mohon hack si noob ni

Tanpa Nama berkata...

MOHON HACK AND TUII MUKA NOOB WAHAI WARGA ANOM SEMUA

Tanpa Nama berkata...

Puii..