Ogos 07, 2012

BB, Ayunk Cayunk Abunk Giler-Giler Gitew!



Terima kasih dik kerana menceriakan hari pakcik hari ni. Walaupun video ni dah lama, tapi pakcik dapat rasakan rasa cinta suci adik dekat boifren adik mekar. Sekarang ni dah break ke atau boifren adik masih lagi setia? Orang lelaki mudah boring dik, kalau tak nak dia boring, satu aje benda buat. Jangan bagi dia pegang tangan, ringan2. Paling penting jangan bagi dia pegang vagina adik.

Insya Allah kekal selamat.

Kalau dah kahwin, maintain tau bercakap macam tu dengan suami. Jangan jadi macam ramai yang lain..lepas kahwin...keluarlah suara singa yang tak pernah kedengaran masa berkenal-kenalan dulu dan kalau boleh, janganlah tulis nota2 cinta menggunakan perkataan "Ayunk cayunk Abunk" atau "Hatie Inie Milik Abunk Ittew!"

19 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

xleh blah..

Tanpa Nama berkata...

!@#$$%^&&*()_)(_)+ !!!!!!!!!!!!!!

azree yaacob berkata...

Wakakaka..gitewww..mmg dh jd trend ewww skang ni..

azree yaacob berkata...

Wakakaka..gitewww..mmg dh jd trend ewww skang ni..

Mooniqueen berkata...

Kelakar la entry ni... Tapi memang betul... Good advise pada adik2 kat luar sana..

Prince of Noob berkata...

sebelum kawin, jangan bagi dia pegang tangan, ringan2. Paling penting jangan bagi dia pegang vagina adik... tapi lepas kahwin, bagi dia pegang tangan, ringan2. Paling penting bagi dia pegang selalu vagina adik, mesti suami sentiasa sayang tak cari lain dah...

donk berkata...

hahaha dok rok cetong!

hilang kejap dahaga aku bila tengok video ni.

ps: pakcik, pakcik ni mmg mental laa. tapi cool :)

adam berkata...

kesian kat die nih, dulu lepas kuar video nih, habis blog die, life die kat U sume kene attack.

Kyopropaganda pun buat vlog jawab balik. Bapak sadis. Tapi nak wat cane. Video cenggini jangan dibuat main. Haha.

shidaidris berkata...

adam - budak ni student U ke, inga orang indon (-__-).

plain83 berkata...

Manusia ada bermcm-mcm ragam..yg dilamun cinta ni akn kekadg buat bnda super silly n annoying, utk buktikan 'cinta' dia. Aku sndri x pnah brcintan/couple (bg aku buang tebiat je bnde2 neh), tp aku x blame budak pompuan ni for uploading such an 'ewww' mushy2 video for her boipren. Org yg in love mmg diketahui akn buat bnda foolish. Wat pa nk gi hack idop dia smua, hanya kerana sebijik video luahan hati sorng awek kat boipren dia? Tegur sikit2 dah la..

Tanpa Nama berkata...

Tahniah anda cool. Kan mesia ni bnyk golongan maksum. Itu yg judgemental sgt tu

Cik Siti Fairuz berkata...

mungkin banyak benda dia nk luah, tapi tak terluah2... kihkih kasihan jgk bila da terbabas buat video camni

adam berkata...

shidaidris

hamboih, sampai ke seberang perginya. haha

MeWithNoNames berkata...

haissshhhh..budak2 zaman sekarang...terlalu taksub dgn cinta

Mentari berkata...

Sebab ada video mcm atas la ramai skepikal kat kapel 16+14 tahun yg kahwin hari tu. Paham2 la, Tot.

Bkn diorang bantah kau kata kahwin lagi baik dari kapel. Tapi tengok la umur tuuuu.... Faktor besar tu.

plain83 berkata...

@ MeWithNoNames

Yeah..salah satu buktinya ialah muncul citer taksub cinta mcm 'Twilight' n sequel2 nya..member ajak nengok 'eclipse' kat cinema jitra last year, sparuh jalan aku dah menguap kebosanan. Damn cheesy n mushy2. Kalo anime movie naruto ke bleach ke, conpem mata aku x berkelip. Berbalik pd wayang citer eclipse..dlm cinema aku nengok, ramai budak2 skolah (outing pakai baju rasmi hostel), nengok gaya mcm form 1-3 (13-15 taon), duduk selang seli boy-girl-boy-girl kat depan, saling pasing popcorn..amboy2 sakan depa no (dlm ati aku perli)..ha3

troll berkata...

aku ingat PONDAN, dgr2 sora, POMPUAN. kah.. kah... wat malu je la, dik oi... cinta agung la sgt ni kan. malu famili klu tgk ni. klu adik aku, aku sepak laju-laju kt muka

Jay berkata...

@Plain83, aku setuju sngt dgn kau. Kau baca link aku utk tngk situasi org2 kita skrg.

sero berkata...

pengarang jantung... lol la budak ni, ade lagi org gune ayat ni