Julai 22, 2014

Sophie's Choice Untuk Najib Razak


"So, kau rasa Putin, dengan siapa Malaysia nak percaya? 
Aku sokong Zionist dengan terbuka pun diorang still need my help you know."

6 ulasan:

kaki pancing berkata...

sama erti dengan perlakuan ,kutuk pun tetap juga makan McD

Tanpa Nama berkata...

nice one!

hikari berkata...

rasanya benda ni mcm tarik rambut dalam tepung. rambut tak putus, tepung tak berselerak.

tapi yang aku tak boleh terima. pemuda umno bangang tu siap tunjuk perasaaan bakar2 bendera rusia.

eeee bangang.. eeee

nurulachal mamat berkata...

kita jd kambing hitam..
MH370 pon tak slesai tmbah lg musibah Allah bg..
ni Allah ulang2 berkali2.. Nilai guna mata hati...

Totol berkata...

Slm. Bagi aku musibah paling besar yg kita kat Malaysia ni hadapi ialah pemerintah Islam yg tak Islam dan tak mengislamkan. Statement Obama tu memang kena.

Tanpa Nama berkata...

Always with negative post. Boring.... Ingt ade gk side of positivity dlm diri kau mantot. Tetap gk negative. Kesian ko ni.