Julai 18, 2014

Siapa Yang Concern Dengan Kiki Kamaruddin CDM25 dan Siapa Yang Mengambil Peluang Terhadap Kiki Kamaruddin CDM25?

Aku tak tau lah nak cakap apa.
Frust pun ada.

Pihak pembangkang mintak sejam dalam TV atau radio untuk sampaikan manifesto diorang dah banyak kali, haram tak pernah dapat. Pendengar individu nak suarakan kebimbangan dia pasal negara, sekejap aje kena potong.

Tapi luahan hati gadis mengamuk hentak kereta orang dengan steering lock? Baru aje disiarkan dekat radio semalam supaya semua orang boleh dengar kisah dia dan jangan judgmental sangat dengan dia. Sehari lepas kejadian pulak tu!

Tahniah lah Malaysia. Tahniah jugaklah kepada Era.FM,My.FM, Hitz.FM dan Fly.FM. Aku sure ramai yang menanti2 nak tau apa pandangan dia.

Kah kah kah kah.

Ye cik. Apa yang Cik luahkan mengenai perasaan Cik lepas kejadian tempohari amat penting dan perlu diketahui semua orang.

Mudah gila nak jadi selebriti kat Malaysia ni. Buat benda pelik, jadi watak viral, semua dah boleh. Tak lama lagi, ada la tu tawaran berlakon filem gangster.

Nasib baik BFM tak panggil dia interview. Satu2 nya radio paling cool dalam Malaysia adalah BFM sebab dia banyak main lagu rock.

ps - aku tak kutuk owner CDM25, tapi aku kutuk orang yang take advantage atas apa yang jadi kat dia.

11 ulasan:

Syafiq Sahar berkata...

Bieber-Free Music.. BFM Rock!

Tanpa Nama berkata...

Manton. Dah cukup dgn Kiki. Tulis psal mh17 pulak. Tak sabar nak baca ko tulis lg ni

Tanpa Nama berkata...

Itulah yang ada pada media diMalaysia ,yang bercerita bab yang baik mana ada ruang untuk siaran yang berani jadi geng star itu yang akan diutamakan bahkan IGP sendiri pun keluar kenyatan garangnya dia.

hikari berkata...

soalan semalam dah jawap ke belum en mantot

Mantot berkata...

belum. aku tgh carik masa

Tanpa Nama berkata...

apa lagi sokong lah kiki ni...

kita orang semua tak faham dengan kiki..

ko mesti sangat memahami si kiki ni kan...

kiki lola



ayam goreng berkata...

mantot, jom kite berlakon gaduh nak? sbb aku potong queue kat bazaar ramadhan. mesti jadi viral punyer. boleh ko jadi femes dan promote company animation ko nanti.

Tanpa Nama berkata...

bagi aku la kan tot, ni mcm win-win situation untuk stesen radio tu dan juga si kiki neh, kira stesen radio tu dapat up rating diorang, dan si kiki ni dpt meraih simpati dan kurangkan cyber attacks and real-life attacks terhadap dia..baguslah dia dpt peluang mcm tu..so everyone, sila teruskan kehidupan masing2, kiki dan uncle sim dah 0-0, jangan suatu hari nanti kita pulak jadi mangsa troll sebb tersilap langkah mcm kiki..full stop

Tanpa Nama berkata...

dorang ni mmg cepat je amek kesempatan ..nak naik rating dgn cara macam tu..
ingt pendengr tu terima lonjong2?
ngok

Tanpa Nama berkata...

Hahaha anon 10:49, pendengar radio mmg kebanyakannya bongok, kau je yg x tahu..ngek

nurulachal mamat berkata...

smpai skrg aku tak paham... one side kunun nk highlight kemaafan.. klu btol maaf then kasi invite uncle rambut putih la skali.. br nmpak end of viral..
pape pun maseh pd awek cdm abis semua kuliah aku dgr ustaz n asatizah pakai perkataan stereng lock.
haduuuuh. memalukan jo