Disember 30, 2009

Statement Artis-Artis Kita



“Saya tidak membantah dan pergi membuat ujian. Saya tidak minum (minuman keras) kerana baru baik dari demam dan tuduhan itu tidak adil..,” tegasnya lagi.

40 ulasan:

yem berkata...

menjawab tanpa berfikir. gitu la jadiknye.

Lady Under Attack berkata...

gotcha... !

reefqi berkata...

mungkinkah beliau terminum ketika sihat???

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) berkata...

beb, ko tertinggal satu lagi.

anne ngasri pernah berkata, "saya bukak tudung untuk drama mayang mengurai neh pun sebab nak cari rezeki."

oh, the best one : "i sound stupid when i speak in malay"

har har har...

cikmemy berkata...

jawapan x sekolah~

afiqsiddhartha berkata...

aku rasa tertipu.haha

maryam k. berkata...

saya tak minum sebab saya islam.

syaiful13 berkata...

saya tidak minum, kerana saya tidak haus....

huhuhuhu...

AbdullahUmar berkata...

dy nih senanyer x sekola.. xde otak!!

Ftn Fth berkata...

Eh kelakar betul jawapan dia.

tak minum sebab demam? kalau tak sakit baru minum? kalau dah minum bukan kena sebat/taubat? nasib je undang2 Malaysia bukan hukum hudud.

Mohd Izwan Ismail berkata...

dia menegaskan tu

balqissy berkata...

kesiannn

Myth berkata...

aku minum bila aku minum

Din berkata...

i like jawapn sy xmnum sbb sy islam..itu bru btol..ni sbb dmam..mnimbulkn syak je..wawawaw..tp xptot la pg tmpt 2..mcm tmpt setan brkmpul je..

Tanpa Nama berkata...

Dalam tv dia cakap tak minum sebab she's on antibiotics. Maybe dia memang sakit selalu or mmg ada penyakit, so makan antibiotics selalu, hence that means dia tak minum? Haha

hnnarzali berkata...

the statement "i sound stupid in malay" hanya akan dianggap bodoh kepada orang yang tak faham English, atau bahasa lain selain bahasa Melayu.

bodoh!

Mantot berkata...

apa maksudmu cik hnnarzali?

'AQILAH berkata...

ahaa, kalau tak minum, pergila buat ujian...lol

hitam berkata...

wuoaarghh!!!wuoaarghh!!!calon isteri terbaik !!!! wuaoirghhhh!!!!

sim_2096 berkata...

pd pandangan aku,"i sound stupid in malay" maksudnya (lebih kurang la) aku x pandai sangat cakap melayu, kalau aku cakap melayu, nanti banyak sangat salahnya, tu yg menyebabkan aku nampak orang bodoh..walaupun aku org melayu...hahaha 'me spik no inglish'

liyana bardi berkata...

haha~ okla tu..at least dia xmembantah..hanya menegaskan yg ujian(tuduhan) tu x adil kerana dia demam lalu x minum..yela,demam mkn obat..XD

saya.suka.saiko.la berkata...

tumpang lalu.
adik nak tanye,
sape kakak dlm gambar tu..
=.="

buruhKasar berkata...

saiko habis la tu.
tak saiko pun!
tak saiko pun~
hahaha.

Tanpa Nama berkata...

Kalau tak minum kenapa pergi ketempat yang menimbulkan fitnah

Lu-tepi sikit berkata...

saya suka saiko, tu la Scha Alyahya
yang diorg duk puji2 dlm facebook minah ni sbg 'an almost-perfect woman'

kepala hotak kau.

AchiQue berkata...

aku pun rasa statement tu sangat bodoh. but maybe dia nervous kut?

bellar0ssa berkata...

xminum sebab demam? ok baik demam sambung minum ek?

osman berkata...

takperr...janji muke cantik...aku sokong jer...

nik berkata...

buat malu orang kedah ja...ha ha ha

The Aku berkata...

Aku gelak sorang2 je ni. Hehehe...

tudc berkata...

saya tak minum sbb saya tgh pokai.kalau kena tangkap Sister in Islam akan sentiasa membantu mereka.hubungi hotline..hahahahahahaha

fafa berkata...

oh.wow. buat wa queryyyyyyyyyyy

Riochan berkata...

Dia:"Saya xminum sbb kat situ jual Carlsberg sahaja.."

Aku:Owh..ye ke..

Tanpa Nama berkata...

mmg la tak adil..sbb artis lain minum korang tak tanya lak...

har har har

Ayyman Rahim berkata...

Nak cepat tutup kesalahan kot -___-

Tanpa Nama berkata...

artis malaysia ni kan I.Q rendah... blajar sumer tak pandai... spm tak abeh pun bleh jadi artis.yang tader quality tu

Along berkata...

sian dia demam..tak dapat nak bermabuk-mabukkan..

jagong berkata...

gile kentang.. statement takle blah.. xminum sbb demam..? ape ni inche scha oi...?

Tanpa Nama berkata...

Muka lawa.. perangai huduh pn x guna gak.. tapi kalau minum gak..lbh baik brenti.. tu je ak nak pesan

nurul huda berkata...

saya xminum sbb haram..

mane boleh...

xdemam pon xnak minum!