Disember 12, 2009

Atas Permintaan Seorang Dua...Kisah Seram : Stalker Jamban MMU


Apa yang ingin diceritakan di sini adalah benar belaka (mungkin ada tambahan sket nak wujudkan unsur dramatik).Ayat2 mencarut tidak ditapis untuk mencerminkan realiti sebenar kitorang.
.............

Pada satu tengahari tahun 2003,sedang aku duduk depan PC main game dekat hostel,tiba-tiba member aku panggil.Kitorang masuk bilik member aku tu dan dia suruh duduk,"ada benda nak bincang," kata dia.Aku gelarkan kawan aku ni,Jack lah."Jom ikut aku.Aku nak gi pukul mamat Cina depan tu,"kata Jack separa malu separa ganas dengan bibir yang bergoyang-goyang.

"Apsal Jack?"tanya kitorang serentak ramai2.

"Dia intai aku mandi...."slow aje suara Jack,seolah-olah mirip gadis yang segan-segan ingin mengaku hati dia sudah berpunya.

"Wahahahahahaha!" member aku semua bantai gelak....kecuali aku..."mamat Cina suka intai mamat lain dalam jamban"....otak aku tiba-tiba teringat kembali tragedi itu...

.................



Pada hari yang tenang itu,sedang aku melepak dalam bilik,tiba-tiba terasa nak mandi.Aku pun mencapai towel dan berus gigi dan kemudian aku terus berjalan ke bilik air.Aku senang hati hari tu.Entah kenapa aku senang hati aku tak ingat.Aku pun masuk ke dalam bilik air.Tengok cermin sekejap sambil stretching tangan untuk mengeraskan bicep tapi sayang bicep aku tidak kelihatan langsung.Sedikit kecewa,aku cuba lagi mengeraskan otot-otot tangan supaya ramai gadis-gadis berasa kagum.Mungkin kerana tindakan otot-otot tangan aku tu merangsang usus besar aku,aku terasa nak berak.

Apabila aku nak melangkah masuk ke jamban,masuklah seorang mamat Cina kurus ni berus gigi kat sinki.Aku buat tak tau aje lah dan masuk jamban,tutup pintu.Dan aku terus mencangkung.Tapi entah kenapa hari tu susah pulak proses tu,lama la jugak aku dalam posisi tu.Tiba-tiba aku nampak mamat Cina tu pakai sinki yang dekat dengan jamban aku.Dalam hati aku takde la aku fikir apa-apa...cuma aku tak suka time macam tu ada orang dekat-dekat.

Aku tengok je la siling sambil memikirkan mengenai masa depan.Bila aku turunkan aje kepala aku,nampak mamat Cina tu tengah tunduk depan jamban aku."Kimak apa mamat ni?"fikir aku (sorilah bahasa kasar sket)

Slow-slow badan dia makin tunduk.Dan apa yang dia dok tengok?Dia dok tengok reflection air."Cilakak...." fikir aku dalam hati.Nasib baik bila aku nak berak aku selalu lilit towel kat leher jadi aku terus pakai towel dan tengok aje apa dia buat.

Mamat tu mungkin sebab dia ingat aku tak nampak dia makin berani.Dia terus hulur kepala nak tengok,tak main reflection dah."LANCAU!"Aku maki dia.Aku bukak pintu dia terus lari masuk bilik kunci pintu.Aku try bukak pintu dia tapi dia buat tak tau.Waktu tu aku memang marah tapi aku tak tau nak marah camne.Terasa dinodai pun ada.Rasa diri aku diperkosa dengan mata mamat tu.ARGHH!Camne aku nak menjawab dengan bakal bini aku nanti?

Aku balik bilik dan aku diam aje.Terasa "Hot" pun ada jugak sebab ada lelaki nak tntai aku.Cilake,aku takut lak sebab lepas2 ni kalau aku nak gi bilik air,macam mana pun,aku kena lalu jugak bilik mamat tu.Apa jadi kat aku masa tu aku cerita kat awek aku aje malam tu.Awek aku tak tau nak cakap apa.Mungkin dia risau aku tertarik dengan mamat Cina tu kot.

Benda tu aku simpan sampailah si Jack ni pun terkena jugak...

...............

Bila semua orang dah habis gelak,aku tanya Jack,"mamat Cina kurus2 pakai spek bilik depan aku tu ke?"Member aku semua diam."Ak aah.." jawab Jack sayu.

"Aku pun pernah jadi mangsa dia..dia intai orang pakai reflection air" kata aku."Jom pegi hentak dia!" kata member aku Bos,seorang lelaki yang sukakan kedamaian tapi bila bab nak gaduh,dia la yang paling cepat."Kau pegi panggil mamat tu Jack,"bagitau member2 aku."Kitorang tunggu sini."

Jack pun pegi la panggil mamat tu.Mula-mula mamat tu tanak ikut tapi sebab Jack paksa,dia pun ikut la.Kitorang panggil dia masuk bilik lepas tu suruh dia duduk.

"Engkau intai aku mandi eh tadi?"tanya Jack.Pelik waktu tu sebab biasanya soalan tu diajukan oleh seorang perempuan kepada seorang lelaki tapi dalam kes ni,lelaki kepada lelaki.Mamat tu geleng kepala."Aku nampak aa tadi.Pukimak punya gay!Mengaku aje la!Member aku kantoi kau intai aku mandi tadi!" jerkah Jack,tidak sedar ayat yang digunakan tidak ganas langsung.

Dia tanak mengaku.Gertak lagi dan lagi dan lagi,last dia mengaku."Iye abang.Sori abang.Saya janji saya tak buat lagi."

"Kau nak tengok sangat bontot laki?Nah!"kata Bos sambil menanggalkan seluar dia.Mamat Cina tadi terkedu sebentar dan kemudian merenung bontot Bos selama 5 saat.Nampak nafsu liarnya mencanak naik.

"Bodoh punya manusia.Kau tak reti ke nak surf internet.Carik la blue gay kalau kau nak tengok sangat laki!Kau bukak Yahoo,tulis aje "GAY PORN ASS LICK BUTTHOLE" kata seorang member aku yang aku khuaitiri sudah biasa menggunakan keyword tu dalam Yahoo.(Waktu tu tak femes lagi Google ni)

"Sori abang.Saya janji saya tak buat lagi,"mamat tu cakap tu dan ulang banyak2 kali.

Kitorang pun dah tak tau nak buat apa lagi dengan mamat tu.Nak pukul pun nampak macam kena hentak sekali mau menangis jadi sebab kesian tengok dia yang memang hampir2 nak menangis (dan mamat tu ada sifat2 lemah lembut sket) kitorang pun lepaskan lah dia.

"Terima kasih abang.Kita kawan ye lepas ni?"tanya dia menghulurkan tangan nak bersalam.

"Kepala buto ko kawan!" jerit Jack.

Lepas kena sound,mamat tu dah tak mengintai lagi dah dan kitorang pun duduk dengan aman.Sedar2 mamat tu pun dah takde,pindah bilik mana aku tak tau.

............

Pesanan aku satu aje la,kalau kat ofis anda ada sorang mamat Cina kurus2 pakai spek,agak lemah lembut sket (skrg ni tak tau la aku) dan lulusan MMU,berhati-hatilah bila anda ke jamban yang basah.Kerana mungkin dia akan menggunakan lopak-lopak air dalam tandas untuk melihat up-towel anda. Nasib baik waktu tu takde lagi camera phone,kalau tak....takut aku membayangkan possibilities yang dapat mamat tu buat.Perempuan?Takyah risau kot.Dia target lelaki aje.

Sampai sekarang aku masih lagi mencari sebab kenapa aku mangsa dia?Kalau Jack aku paham la kenapa.Kenapa aku?Aku tak pernah work out.Habis sekolah aku tak pernah langsung bersukan.Aku masih lagi mencari jawapan dia sampai sekarang.Awek aku (Tunang aku skrg) sendiri tak paham apa yang mamat Cina tu nampak.

"Kamu gemok,"kata tunang aku bila aku claim diri aku taste golongan gay.
Terus morale aku low.

23 ulasan:

kō⋅rŏxx berkata...

Mamat cina kurus-kurus pakai spek tu tak descriminate. Gemuk kurus cina melayu, semua dia bedal. Equal opportunity katanya. Lol.

afiqsiddhartha berkata...

taste dia unik dan aneh.weak guy fetish.gamaknya.cuba try kerja hotel,lagi seram bebeh.

profwacko berkata...

aku tau ini tak berkenaan.... tapi aku suka kalau benda macam kat 1st picture tu ade kat Malaysia.

Provided dorang letak gambo awek cun jek la... wahahaa

buruhKasar berkata...

gile ko ni mantot.
guna nama sebenar.
nanti Jack pukul ko, aku tak nak tolong.

hafizshinchan berkata...

Bro,

Naseb baik kau dah ada awek masa tu, kalo tak hmm...well, ahahha.

Kat gym fitness first menara maxis pom ramai dowh...malaysia boleh

KhairulAqmal berkata...

waakakka. lulusan mmu kah? so dlu bro ni mmu lah ek? hb bpe? 1, 2 ? hahahaha. seram sejuk aku bace. aku dok hostel gak. haha

Myth berkata...

teringat lak aku..kat Um ni pun ada ramai budak gay. kat floor aku, aku ada sorang mamat sarawakian yang badan though xhengat, tapi pernah curi towel member aku, intai cam ko kena gak tot.

Haha~~

esumi-lynn berkata...

just nak kata, gays have weird taste. betol. tak tipu. haha.

Jard The Great berkata...

errr....errr.. harap2 die da pandai guna tenet da..

Khairi berkata...

hehe. mcm tu pun ada ke. kesian. ni cerita betul ke edit ni, kot2 korang belasah dia ramai2 mlm dalam bentuk gangguang seksual aje hahahaha.

anyway, kat ofis ni kdg2 time nak berak ada pompuan basuh tandas tu kan. slalu berak kat ofis pg2, save sikit air kat umah. tp time pg2 tu la pekerja2 perempuan indon ni membasuh tandas.

maka lopak air itu akan jadi seperti bola kristal magis. Maka minah indon pun nyanyi, dalam air ku terpandang wajah, abgku yg gagah. hahaha.

Zuratul Ain berkata...

Hahaha
kenapa mesti wujud manusia pelik2 macam ni

Krx berkata...

Nak kawan?..Kepala BUto ko kawan!...
HAhahhaahhahaahhahahahahahahhahahah

AbdullahUmar berkata...

bler ko nk kawen mantot??? jomput laa nnt mkn nasik kuning

yem berkata...

mcm sial citer..

Tanpa Nama berkata...

jack = jek = yem...hahaha..

bini yem.

yem berkata...

ahh..good job syg.

Tanpa Nama berkata...

erkkk..ya ampunnn..luv u syg..

bini yem

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) berkata...

"Mungkin kerana tindakan otot-otot tangan aku tu merangsang usus besar aku,aku terasa nak berak."

siot. aku tergelak sampai sakit ulu hati (literally). perlukah aku mencarik gaviscon?

nasib baik korang tak hentak die malam tu. silap2 nanti die tak menangis. die cakap, "lagi banggg, lagi..."

haru laa korang neh...

Lady Under Attack berkata...

kinda funny post.

The Aku berkata...

wat de fakkkk???? serius ka ne? dahsyat tol la. baik aku je yg intai. at least normal la aku tgk laki kan? Ekekeke...

milo boyd berkata...

patut laa aku tertanya2 sape jack..sebab setau aku cam yem je yg kena..wahahahahahahaah =))

ARm Myopia™ berkata...

copp!, die ni agak2 course ape. jap lagi mengajar. kt tempat aku ade sorg. baru gak la masuk tahun lepas. mmg lembut cina. tapi ta tau asal mane.

Tanpa Nama berkata...

dowh bro ak dah 2-3 kali kene ngan rumate ak lar.......ak ni tdo pakai kain.....pastu time tdo 2 kdg2 terselak.....so ko tau2 jer ar........ak ingat die ni islamik lar.......mana tak nye.......die kata die skg parti PAS cam ak (walaupon ak x lar islamik sngt)........graduan uia plak 2.......