Disember 23, 2009

"Bang,Saya Nak Hantar Isteri Saya Pegi Kelas Master Dia!"

First time aku address public bagitau pasal isteri aku bila aku hantar dia pegi kelas semalam.Mula-mula rasa pelik bila kata "isteri saya" tapi lama-lama jadi ketagih.

1. Isteri aku ada rambut

2. Aku hanya nak bagitau,kepada sesiapa yang tengah bercinta,baik kahwin cepat.Banyak benda yang lain.Jangan dengar cakap orang yang kata kahwin ni camtu nanti,camni nanti.

3. Awek/Gelfren/Marka/Makwe LANGSUNG tak sama dengan bini.Bini BERJUTA-JUTA,BERBILLION KALI GANDA LAGI BEST.

4. Isteri adalah anugerah,gelfren adalah masalah.

Kahwin cepat.Aku menyesal tak kahwin awal2.

44 ulasan:

zakzak berkata...

nice to hear that man.
happy for you

afiqsiddhartha berkata...

alhamdulillah
aku nak balik malaysia kahwin.
doakan lah ya

cik siti berkata...

wow. nak kawen gaxx!!

Sue Anna Joe berkata...

Selamat datang.

life4hire berkata...

haha..aku br jer nak tanya ada rambut ke tak bini ko..ekkekekeke...

tp aku suka giler quote ko yg last skali...

isteri adalah anugerah..gelfren adalah masalah...

nampak gaya nyer jd quote feveret aku la skang ni..hehe

Mufarwa berkata...

ahak-ahak..
best ye kawin nieh...

Tijah berkata...

selamat pengantin baru!

ateeka amer berkata...

bukan aku taknak kahwin. aku takut,.

Tfaaaaaa berkata...

selamat pengantin baruu.fiwitttt..

fafa berkata...

wohooo menanam semangat untuk kawen awal!!! kawen2x!!

fafa berkata...

wohooo menanam semangat untuk kawen awal!!! kawen2x!!

fafa berkata...

wohooo menanam semangat untuk kawen awal!!! kawen2x!!

fafa berkata...

wohooo menanam semangat untuk kawen awal!!! kawen2x!!

wak-e berkata...

sponsor org kawen awai bleh ka??

'AQILAH berkata...

kerja belum, tak leh kawen...:)

mimie berkata...

ayat2 powerr org yg baru dpt 'lesen beso'(tunang d sebut lesen L)...sume tgah 'harum mewangi'..tgh manis menikmati suasana bulan madu...moga kekal bahagia sampai ujung nyawa

faRaLouiSe berkata...

Isteri adalah anugerah,gelfren adalah masalah..
hahaha !!
ayat xleh bla ~
btw..congratz dude
=)

melur_itu berkata...

hujung tahun adalah musim kawin...napa semua nk kawen ek.cuti sekolah kot leh ajak reramai sedara mara n kengkawan ek..neway congrats!!!
prepare for the first 7years!!!

Ladynoe™ berkata...

dah mengandung, inform.

Myth berkata...

kalau nak kawen cepat leh...tapi ko support :(

-J- berkata...

haha..
tahniah bro..

nk kawen... tpi calon xd cmne??...
hahahaha

Riochan berkata...

Nak kawen!!!!

Bln Mac nnt,hehe..

Kujie berkata...

tgh harum semerbak...:p

tahniah

Shauda berkata...

congrats..btw,p'kahwinan adalh hidup kite so corakkn ia s'indahnye

tntukn plihan..ia d tgn anda!

[Nizt89] berkata...

awwh soooo sweet! kan best kalau ada sejuta lelaki yang prihatin mcm awk ni huhu

mantul berkata...

aku suke quote no.4 noktah!=P

Tanpa Nama berkata...

tahniah moga bertambah2 sukses mcm berbilion2 lemon =)

Payung berkata...

bahagia kamu.

rasa betul betuk nak suruh teman lelaki masuk meminang dengan cepat

ephol berkata...

quote no 4 ter'best'... bleh pinjam quote tu.. hhahhahaha

Tanpa Nama berkata...

haaa tau xpe...kawin mmg paling BEST!!

The Aku berkata...

Alhamdulillah :) so happy for u :)

parez berkata...

slamat pengantin baru..
smoga bahagia sampai akhirat..=)

Tanpa Nama berkata...

salam...con bro.

nak tny korg sume,apa pendapat korg klu kawin masa tgh stdy?result makin bagus ke makin teruk?org kata makin baus sbb dah dpt manage time,aku pun tak tahu.bln 3 thn depan aku kawin ngn student
1st sem.(aku pun stdnt)...kasi komen bro

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) berkata...

ye, memang LANGSUNG tak sama.

aku setuju.

(tetiba je)

Tanpa Nama berkata...

Nasihat yg bagus tot..aku nk tggu lak 3 bulan kemudian lepas kwin..ada komen?

Tanpa Nama berkata...

bile nkau kawen tot? ape pun tahniah.

zalieya berkata...

selamat pengantin baru:). best kan kawen..rugi ko kawen lewat.haha

~ n0ra ~ berkata...

Wah! Seakrang ini aku adalah masalah lah yer?

BTW, Congrates!!!

mrscee berkata...

ye betul betul... tumpang lalu..

austenite berkata...

kawe suka ayat demo..
"menyesal x kawen awal2"..
sama la kita..huhu...

Amalina E Azmi berkata...

perghh. sy nk kawen awl2 la gini...haha

ryurisora berkata...

tahniah!!!^^

Tanpa Nama berkata...

tot, bile ko ckp ister tu lg best dari awek.. ko kena tgk dari sudut lain gak.. ada org tu mmg berawek..tp die dah buat awek die mcm bini.. maksud aku..die dah main la dgn awek die tu.. mcm laki bini.. so die dah rasa nikmat suami ister..so amacam?

Tanpa Nama berkata...

hahaha...
best sbb kawen bukan sbb sex jek..
negatif btol r..