Mei 09, 2015

Surat Bergambar Terbuka Untuk Datuk Seri Najib Tun Razak

Ke hadapan Datuk Seri Najib Tun Razak,
Harapnya Datuk tengah pening kepala perihal Tabung Haji.

Saya mewakili jutaan rakyat Malaysia, ingin menyatakan hasrat kami, melalui satu gambar. Harap luahan hati kami dapat difahami oleh Datuk Seri.


Terima kasih.

Yang benar,
Kebanyakan rakyat Malaysia

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Setuju sangat2

Tanpa Nama berkata...

Apa perasaan kau kalau Najib tu ayah kau?

ye masa ni kau ada kat atas...nanti kau akan ke bawah juga...lebih kurang enam kaki tujuh hasta...

Tanpa Nama berkata...

Bapa dan mak aku tak gila nak round the world with the government flight. Mak bapak aku tak geretuk duit tabung haji nak bayar hutang ceti.

Epi Ma berkata...

selagi duit berlambak2 takkan nak turunnya.....

bini tu nak maintain sara hidup tinggi tu....

Tanpa Nama berkata...

Korang ingat dia ada Kisah.masa PRU lepaskan dia mintak Sepenggal lagi nak kuasa.supaya Dia Dan Bini Dan Kroni dia Memenggal Kepala Kite semua.

Tanpa Nama berkata...

Bapak aku akan malu sendiri jika xmampu memerintah dengan adil. Aku sebagai anak akan nasihat kat dia supaya turun,bg peluang kepada yang lebih layak.

Tanpa Nama berkata...

Memang sepenggal sungguhlah... habis kudung kepala rakyat malaysia dibuat dengan pemenggal ekonomi ni.

Tanpa Nama berkata...

aku malu kalau bapak aku najib.
lagi malu kalau mak aku rosmah.

Tanpa Nama berkata...

Anon May 9, 2015 at 11:03:00 AM GMT+8 anak Najib kah?