January 19, 2013

Weekend Post - Gadis Yang Degil dan Tidak Mahu Listen


Cik, orang tu suruh dengar, bukan posing.
Kalau tak nak dengar, nanti boleh ter-join demonstrasi jalanan.
Baru padan muka.

Orang gila aje gi demo ni.
Orang waras makan shark fin kat rumah.

13 comments:

Enon said...

Terinterframe lah,scara x sengaja...

Anonymous said...

1st listen listen listen
i talk you listen

lol.

Prince of Noob said...

kenapa awek tu? dia listen, not listen atau tidor?

haper said...

dia tengah kontrol cun tu...konon2 interframe secara tak sengaja..ahakss!

Anonymous said...

Tengah fikir apa la kecoh2 belakang aku ni nak berangan pun tak boleh.

Anonymous said...

"fuck it.im late for lunch!"-kata awek tersebut.

Black Pearl said...

saya baru discover dan follow blog ni harini. byk sebab kenapa blog ni best(pada sy lah)
1- nama blog ni menimbulkan rasa pelik dan ingin tahu yg melampau (sbb nama dia sgt2 unik)
2- isi2 dia yg memang catchy, kelakar, realiti dan macam2 lg(baru start baca, x blh cakap lebih2)
3- readers dia(org yg komen) pun bagus2. ada yg setuju dengan penulis, ada yg bangkang. secara tak langsung, semua orang akan berfikir terlebih dulu sebelum komen. dah macam berhujah/bahas pun ada bila baca komen2 kat previous posts. bagus. menggalakkan rakyat yg berfikir.
overall, blog ni kelakar (penulis, isi dan readers)

Taufik said...

link buasir otak detected! hahaha

Aril said...

Apa tujuan gmbr ni mantot? Ko nak aibkan minah ni ke? Sbb dia gemuk dan x cun ko tulis mcm ni kt dia? Kalau minah cun yg posing mcm ni, adakah ko akan tulis benda yg sama?

Anonymous said...

ah aril, kau kalau mantot post pasal minah cun pun, kau akan tanya jugk, kenapa letak gambar ni? kalau dia gemuk kau buat benda yang sama?

kah kah kah. you are loner. thats why.

Anonymous said...

eh..bukan laki kt blakang tu yg giler trsengih mcm kerang busuk (1st pic). secnd pic trlindung dgn mic cik pah tgh rmpas tuh

Apit said...

Salam,

Sedih bila lihat under grad students UUM kurang prihatin dan cerdik dalam mendengar hujah, pandangan malah cara dan masa bertepuk..nampak sangat kurang CERDIK.

Pendapat aku pasal Bawani, dia memang BERANI untuk ke dpn untuk besoal jawab, melayu hampeh..Posing je taw. TAPI Bawani membawa satu statement yang tidak kukuh dan Sharifah pula amatlah tidak bright malah pathetic dalam hujahnya.

Sharifah gila2 nak back up usaha Govermnt, stu kredit di beri tapi Cik/Pn/Dr. Sharifah kena pegi kursus BTN lg klu nak psiko students..ilmu yg Sharifah ade adik ak ting 2 pn bole bg.

Untuk Bawani please learn the ethic of questioning, jgn pekik2 sgt mcm kta dlm hutn, brtnya biarla berhemah, ada tertibnya, baru la org mcm sharifah listen nih terpana dgr soaln anda.

Regards,

Sokong kerajaan sangat BEST!

Anonymous said...

Hahaha..setuju

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...