September 19, 2011

Local Porno : Romen-Romen Jugak,Tudung Mesti Kasi Betul



Aku tak tau macam mana aku boleh sampai ke video ni...
Rasanya mula-mula aku layan video klip kumpulan rock kapak zaman 80an.

Memang pelik taste perempuan sekarang..

39 comments:

mr edz said...

hahaha entry macam ni la baru best

fatt said...

apa punye turr???

dyg said...

hadhoyaii..kn 'sopan' klu tudung tu bukak je

fingerkontot said...

wtf.

qaseh mutiara said...

plajaran yg aku dapat,beromen kat ofis ngan berbaju kurung dan tudung lagi best rupanya dr buat kat bilik.

Master Yoda said...

nafsu dah menguasai a'qal..hasutan syaitan dah menang, iman dah cmpak ke bwh..

so, ini la hasilnya...

@ qaseh mutiara: hohoho,"well said"

Encik Sood said...

Office sleaze!
Fetish ni.
Agak2 siapa yang set up kamera tu? sebab terlalu 'cantik' posisinya. Aku suspek pakcik tu.

Laici said...

bodoh...apa kejadahnya perempuan tu..dah la pakai tudung...argh, melayu sekarang..hancur !

jaY said...

skrg kn tudung ada awning..takyah btol2 kn da.. pakcik tu mungkin bujang terlajak, gaya tak pro langsung..cam kambing bercium teping kandang..kahkahkah HINA lagi BODOH!

Anonymous said...

yeah!..come on mantop..ini la mantop yg kita kenal

Henzy said...

Apesal la nak set camera.

Zakuan said...

Tgk video ni terbayag pulak ex-gf aku yg curang dgn lecturer. Mcm ni agaknya diorang romen.

bLaCk | maWaR said...

eiiyyyeewwww misai!

mix simpang la...jadik mcam nie..malu T_____T

fatt said...

dia 2 mangkuk ni dah kena tangkap belum? agak2 kantoi dgn opismet mana nak campak muka tu kan? kot2 ada yg terjun tingkat 14...lol! ni nama dia tua2 bodoh, kecik2 takmo mampos

hampir-muntah-darah said...

eeeeyywwww nak terkuar balik isi perut mkn lunch tadi wek wek wek nyesal tgk

pusak_itam said...

"pakcik tu mungkin bujang terlajak, gaya tak pro langsung..cam kambing bercium teping kandang.." - this comment is IMBA!

Anonymous said...

seksi lah jantan tu!

Anonymous said...

mantot gersang bini berpantang pastu cr porn.hehe

wootwoot said...

pakcik 2 lack of skill la.nampak sangat pmpuan 2 xnk guna la method yg extreme cket.

Balqis Riza said...

aaa hilang ilmu bl tgk..hahaahah..geli~

d_uzid said...

melayu hancur dianugerahkan pula dgn kerajaan yg adil dan bertanggungjawab! mgkin inilah zaman kegemilangan islam kali ke-2 agaknya #justsaying

brosnan said...

from observation,

1 awek tu pun gersang. yg lelaki tu, kajian omputih kata lelaki ni dok pk seks setiap 10saat. jadi lumrah la kot bila jadi gini. bce no.2 dulu ye sebelum bengkek.

2 sekarang: barang senang dapat, tak kira dari pihak lelaki atau dari pihak perempuannya pun

dulu: jawab sendiri

3 kalau tengok gaya mcm umo 40-an so mungkin dari generasi tahun 70-an. so. KALAU GENERASI 70-AN PERANGAI MACAMTU. AGAK2 GENERASI YANG LAHIR TAHUN 80/90/Y2K/Y2.01K MACAMMANA YE? just wondering.

4 tak payah semunyi2. bukak blog mantot pun dah jumpe perkataan porn.

5 iklan kat blog2 bersepah ade awek pakai bra ngan spentot. pastu makan hasil iklan dengan tak bersalah nye. agak2 rezeki tu jadi macammane ye. ade efek tak pada daging dan hati manusia? tanya diam2 pada diri dah lah. tak yah wat topik kt mamak. nanti sendiri malu dowh...

6 bukak sokabo, bukak tenet mesti ada perkataan liwat. ak start denga pkataan tu since sekolah menengah. dan smpi sekarang aku tak faham liwat tu ape. kalau main bontot aku boleh faham ar.haha

7 part ni interesting "Memang pelik taste perempuan sekarang.". haha...ni andaian je lah tapi serius jujur dari hati
a- lelaki seusia aku ramai jadi gay boy.a
b- kadang2 jambu sangat. loya lah. utk wat kaver majalah ok kot. tp kalo nk wat laki.erm...
c- sotong. lembut ya amat. aku yang gadis ni pun tak ar gedik u oll... ya ampon. aku kadang nak terpengsan tengok nyah. erm.....
d- ANAK IKAN.... agak2 lelaki pesen gini nak ke wanita muda? wanita muda mana ada duit riban2 nak taja u.... erm....

jujor dari hati... LELAKI yg layak utk gadis muda itu seperti yg mantot nak mention utk entri ni,,,,

DAH PUPUS KOT.
ramai nafsu seks lelaki dah mula beralih arah. gay lain cite. nyondol nyah pun lain cte. aih.....


pasal perempuan. aku tak mo la komen panjang sebab suma sedia maklum, pekerjaan yang paling tua di dunia dan menten no. 1 sejak zaman jahiliah lagi.

mungkin agak over. parents ak zman 50/60-an. tak pernah pun ajar aku untuk jaga batas pergaulan antara jantina. umor korang brape? agak2 ko buat benda sama tak ngan mak bapak aku? ni pun jawab senyap2 sebab mampu mejatuhkan maruah diri sendiri. generasi masa depan atau ayat tepat perangai fe'il zuriat dari keturunan kita ditentukan oleh kita sendiri. andai kata kita terleka akan satu hal yg kecil pun, anak yg korang sambut masa bru lahir tu akan rosak pada masa hadapannya oleh tangan mak bapak yang menyambut dia masa kecil dulu. mak bapak aku relex tengok movie omputih tajok ape ntah pakai bikini kat chanel singapore. aku pn join sekali. time skolah rendah kot. aku rasa, dulu ak pun tengok baywatch time skolah rendah. tiada halangan, tiada sempadan.

sekarang korang tengok tak cte GLEE dengan anak2? korang tengok tak cite transformer ngan anak2? korang buat ape ye bila tiba babak awek tetek tersembol?

JANGAN JADI MACAM MAK BAPAK AKU.

KORANG TAK YAH TANYA BANYAK. KORANG JAWAB SOALAN AKU DIAM2 DALAM HATI.

sekian. assalamualaikum

Anonymous said...

bazir 5 mnt ak..

Anonymous said...

brosnan,
item 7b xstuju.sbb muka jambu ke maco ke muka pecah rumah ke tu sume kejadian tuhan.

Anonymous said...

I think that guy is a married man. Watch out girls, this kind of useless guy might use the clips to blackmail you later...

Maybe u're not the only girl he likes so. Soon, bila nak end up relationship, dia akan ugut nak sebarkan segalanya. This thing happened everywhere nowadays...

cikguAishah said...

mesti kuar bilik pompuan tu bau air liur. eeeeuuuuwwww!

Gua said...

Aku tak rela watch video tu sebab nak elak dosa. SIMPLE!

Cuma2 aku tertanya2, conform ke pasangan dlm video ni BUKAN SUAMI ISTERI?

TOLONG CONFIRMKAN daripada kita sibuk2 edar fitnah2 macamni. Terima kasih.

cikguAishah said...

Kalau suami isteri xpayah nak seting2 kamera buat video. Kejadah hapa. Kalau suami isteri, xdela setakat cium camtu je. Baik hangkut bini tu g hotel kejap. Haha!

Gua said...

Cikku, Aisyah, kau hengat SUAMI ISTERI tak seting2 kamera buat video utk DEORANG SENDIRI ke? Mungkin terkantoi bila org laen curik laptop SUAMI ISTERI pastu edar video hangat? Ko pun takkan tiap2 kali cium, mesti lompat sambung ke seks ke? Bila period, kekadang takkan takde buat adegan ringan2 cium kot? Hadoi... aku stop sebelum Mantot...

cikguAishah said...

Kepada gua.

Kau lah tu kan yg buat video tu kan? Haha. Apapun, aku dah kawin, mengikut pengalaman aku sebagai org yg dah berkahwin, aku rs aku tau beza org dah kawin dengan belum kawin dan org yang duduk bersama macam dah kahwin atau pun kapel yg konon berlagak macam dah kahwin. Betul xmantot?

Ps: eh beria2 pulak aku ngomen sini ha, selalu xheran pun. Kiki. Sedikit nota untuk gua,

Kahwin = duduk bersama setelah ijab dan kabul (maksud aku) karang, ada pulak yg pusing2 ayat aku kang.

cikguAishah said...

Kepada gua.

Kau lah tu kan yg buat video tu kan? Haha. Apapun, aku dah kawin, mengikut pengalaman aku sebagai org yg dah berkahwin, aku rs aku tau beza org dah kawin dengan belum kawin dan org yang duduk bersama macam dah kahwin atau pun kapel yg konon berlagak macam dah kahwin. Betul xmantot?

Ps: eh beria2 pulak aku ngomen sini ha, selalu xheran pun. Kiki. Sedikit nota untuk gua,

Kahwin = duduk bersama setelah ijab dan kabul (maksud aku) karang, ada pulak yg pusing2 ayat aku kang.

Gua said...

Jawapan aku, bukan aku buat. Aku tak tengok pun. SIMPLE!

Jadik point ko, bila kawen love life ko dah tak exciting dah? Kesian..

Hehehh. rilek Cekgu Aisyah. Ko & suami terai la rekod adegan korang. Syok woo...

cikguAishah said...

haha! perkahwinan xsama macam kau hidup konon2 dah kahwin. well said adik. apa2pun, i have an exciting life when i get married. peace!

ps: bila dah kawin baru tau rasa.

miera said...

Gua ni budak lagi rasanya. sunat pun belum rasanya. kah kah kah.

orang tak kahwin lagi, biasalah dik, tak faham. adik gua buat rilek2 sudah ok.

cikguAishah said...

Yelah. Baru perasan. Menyesal pulak melayan budak2 xbersunat. Terima kasih cik miera kerana menyedarkan saya.

Gua said...

Kesian gak aku tengok kat mana2 orang dah kawen & PERASAN matang tu. Jadikan video lucah/fitnah sebagai entertainment lalu post pendapat2 yg kononnya menyindir tp TAKDE kesan langsung tu. Korang2 yg tak masuk kategori tu, JANGAN terasa pulak.

Dear, Cekgu. Sekolah petang eh? DIDIKlah anak muridmu BERFIKIR & MENILAI. Bukan takat ajar Malaysia ada 14 negeri, berzina tu haram. DIDIK mereka MEMBENCI & MENGELAK, MELARIKAN diri dari perkara yg haram di samping bersihkan hati masing2. Kalau preview video dah terang2 aksi XXX, kenapa klik utk load KESELURUHAN VIDEO, pastu ketawa beramai2? gersang la, termuntah. So what?? KORANG telah TONTON video tu? Hebat sangat la tu. Tak dosa la tu.

Oh ya, aku lupa. Mantot dah ulang banyak kali. Ko takkan berdosa selagi ko pakai tudung. Lagipun ko Cikgu. Dah biasa anak murid taat dgn ko. Org bukan anak murid debat sikit, dah cenggitu respon ko.

Kalau anak murid ko kaki sebar video X, apa ko rasa? FULLY salah parents, salah media? Cikgu MULIA takde salah apa2?

Baca first reply 'GUA' dlm post ni dan menilai semula POINT aku. Geli aku tengok CIKGU SEKOLAH negutuk org tak su***. Harap golongan Cikgu2 macamni bukan la majoriti.

cikguAishah said...

Tahniah. Saya dah dapat apa yang saya mahu. Ini respon yg sy jangkakan. Kah! Kah!

Dahlah, aku xnak komen dah, karang ada org kata aku ni cikgu yang ntah hapa2 mengikut point diatas. I nak pegi ngaja. Bye gua.

Ps: Mmg kaula org paling mulia dalam mesia ni.

Gua said...

T-e-r-i-m-a k-a-s-i-h, C-i-k-g-u. :)

Aku bukan paling mulia, aku pun cuba saling teguq2 macam ko jugak. Paham2 la. Selamat bercuti hujung minggu. Jumpa lagi. Wink!

Anonymous said...

Oh ya, aku lupa. Mantot dah ulang banyak kali. Ko takkan berdosa selagi ko pakai tudung : seriously? u said this mantot?

- Lyn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...