September 25, 2010

Cerpen - Malam Pertama Aku dan Dia

Rashid melihat kembali dirinya di cermin.

Dia ingin benar memastikan dirinya kelihatan tampan dan bergaya.Deodoran Rexona 4 Men dan perfume terbaru yang dibelinya petang tadi sudah siap sedia dikenakan di tubuhnya yang agak kurus tetapi masih boleh dikatakan tegap.Terdengar bunyi air dicurahkan di dalam bilik air.Kekasih hatinya sedang membersihkan dirinya.Rashid tidak dapat sabar menanti.Dia bangun,lalu berdiri di depan pintu bilik air.Ingin saja dibuka pintu bilik air itu.Mau benar hati Rashid masuk dan menerkam dia.Sudah pasti hangat.Sudah pasti lencun.

Rashid berkawan lama dengan dengan si dia sejak di bangku sekolah lagi.Hati Rashid sudah terlalu lama menyimpan perasaan ingin bersama.Tapi Rashid sedar dirinya siapa dan dia juga tidak mahu jika persahabatan mereka terungkai akibat daripada perselisihan yang mungkin timbul.Takut Rashid untuk meluahkan isi hatinya,menunjukkan hatinya kepada orang lain.Perasaannya pada waktu itu bercampur gembira,bercampur terharu kerana impiannya selama ikni akan terlaksana.

Rashid sudah dapat impiannya.Impiannya sudah ada di depan mata.Yang memisahkan mereka kini hanyalah sebuah pintu dan mungkin sehelai curtain shower.

Pintu bilik air tiba-tiba di bukak.Rashid terus kaget di depan pintu.

"Kenapa ni Shid?" tanya dia kepada Rashid. "Kau tak sabar2 ya?"

Rashid angguk terus mereka berpelukan.Tuala mandi masih melekat di badan dan wap panas water heater masih lagi bertebaran di udara menghangatkan suasana.Bibir bertemu bibir.Misai bertemu misai.Geli rasa Rashid apabila misai si dia menyapu bibirnya."Aku pakai perfume ni untuk kau,Zam...." jelas Rashid manja.Azam pun menarik tangan Rashid dan mengajaknya ke katil.Bau tubuh Rashid habis dihidu Azam.Dada Rashid yang sedikit berbulu membuatkan Azam jadi tak tentu arah.

Air sudah bertakung di kepala.Darah sudah habis berkumpul di satu punca.
Malam itu,Rashid hilang daranya.

Nota : Khas untuk mereka2 yang setiap hari termasuk ke sini sebab mencari kat Google "Malam pertama pengantin." Harap cerita ini mampu memuaskan hati dan nurani anda.You know who you are.Aku memang tak suka menghampakan orang.

Gambar sekadar hiasan.

44 comments:

Long Haffiz Long Hassan said...

hahaha..
terbaiklah dari pengarang..
ramai sangat yang search keyword tu eh..
adoi4..

lawatilah Blog Coretan Perantau
Kisah Fresh dari London
http://coretanperantau.blogspot.com

Lann Shaukani said...

Faker habis! XD

ikhwan said...

mantot, gambar kat artikel kau yang ini gambar ponda. siyes.

Mantot said...

aku tau

Puppet Koyak said...

abg mantot,
cerita awal tu baca sikit lagi nk ghairah.
smpai part misai tu mak aih!
bulu roma naek smpai ke bulu mata.
haha..
nice one. :p

Aini said...

haha... tgok gambar tu pun dah boleh agak...

Anonymous said...

*citer mula*
fap fap fap

*tgh2*
fap fap fap fap fap

*ending*
fapppp...shitt cannot upfap!

J. Abdullah said...

kahkah anon. tertipu sudah.

what a way nak greet mereka yang masuk blog ni dari google search. kecewa. kahkah!

karl said...

kah kah kah...gay!!!!!!!!

Azrul Hisham said...

karya paling ideal dari bro mantot... :)

mcjust.lol said...

gayyyyyyy

Anonymous said...

cibai ko tot,
ni cerita gay!!

dengan aku sekali tertipu,
hahahaha..

asrul.mimha.mimda said...

memang tak buleh blah bile sampai bab misai tu..hareeem~tetibe rase nak muntah teros...

Myth said...

Macam sial. Buka2 je tengok gambar dah tau dah....

memang saje nk berjenaka hujung minggu kan?

Aku gagahi juga baca sampai habis..memang nak muntah dah ni

Cik Agogo said...

arghh... abeh makanan berharga mahal tadi aku muntah balik lepas baca cerita ni.

nak claim suh ganti balik...

shieeeeettttt~~~!!

azmie said...

apa brg pakai rexona mantop, pakai le axe. bukan stakat azam sorang, menderu nanti pondan serbu

Kap said...

ketiak bersemak, pakai rexona pun baunya tetap fail.
hahah.

nur said...

ahaha..giler geli!!

Ayyman Rahim said...

HAHAHAHAHAHA ni lawakkk!

ateeka amer said...

aku suka cerita ni!

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

hahhaa....xbleyh blah..gay ker..hahaha......ayat dah feeling besh baje dah tergelak2..hahahaha...keep in touch bro..hehehe

Anonymous said...

kita normal ke or yg suka sama jenis ni yg normal..aku konpius..sbb aku gli tgk muka pondan tersebut di atas..

MuJE said...

arghhhhh!!!! faker gile cite ney! haha.... dem dem!!

~ Mr Somebody ~ said...

betul ke dalam gambar tuh muka pondan?

aku first2 ingat romantik gila dah
sebab ingat si Rashid cam malu2
dengan awek dia time sekolah
ingat malam pertama ni dah kahwin la

sekali...
fail..
ayat last tu memang vavi la
"Malam itu, Rashid hilang daranya"

gay should be banned from earth!

The Poyo Me said...

baru nak wat blog psl budai gei.
kau potong jalan aku duluh. wakakaakak

Rahika Wahidah said...

haha. melayu lah tu. sape lagi yang cari key word cam tu. Kadang2 malu juga bila bangsa sendiri suka mcm2 nie.Btw kalu gi Google search,type la melayu, lelaki, perempuan kew, mesti bertimbun yng berkaitan dengan sex dan perkataan yang sama waktu dengannya.

ajim said...

makan dalam..teruskn usaha murni ko tuk memberi harapn kpd mereka2 yg terlibat.hahaha.

Zonkers said...

Hahahahahahah WARGHHH SIALAN

Ebichu said...

hahah td aku try search "buah" kat google.. mmg aku expect la akan jumpe buah dada ke ape la kn.... tp apehal ade "buah dada cikgu"? demm~

nmpk sgt bdk2 skrg ni pervert... tsk2

Nerzhul said...

bluwerkkk wahkahkahkah! geli weh misai bertemu misai,,hahaha

Anonymous said...

bodo je nak salahkan budak2..
ape, orang dewasa tak search porn kat Google/Yahoo ?

Deslim said...

Geli weh, aku terasa sgt Gay
Misai bertemu misai, batang berlaga batang.

Hehe

Anonymous said...

not surprised at all .. macam nuar "are you ok" beraem

oni said...

teng tang teng tang! alexander!

JUJAMAFIA said...

arr...ni ceta gegeyyyy ^_^
hak~hak~

hideYUShi nakata said...

hahaha..
nih scene ANU DLM BOTOI kaa?..

hahahaha..
cam haremmmm....

Anonymous said...

anon pokemon September 27, 2010

asyik2 nuar...ko nampak tak crita nie suka sama suka..

si sepul tu tak nak, tapi nak, tapi rela ok punya..sebab skrip dah macam tu...layan...janji masyuk..jumpa PM untuk biasiswa...hang nak try boleh ja...muahhahahahahahha

loveindark said...

haha... pasrt mula cm ok jer... panasss!! tp ble part misai brtemu misai... sumpah rse loya!!! hahaha... thumbs up!!! baekk punyerr cter!! huhu

Balqis Riza said...

geliiiiiiiiiiiiiii ahahha

milo boyd said...

hahaha cam gampang.

Mommy Fara said...

mengarut sungguh....sesungguhnye, seorang guru yg mencurahkan ilmu kpd muridnya itu juga adalah insan biase yg penuh kekurangan dan tidak sempurna.

kucai said...

haram mantot...tue cita gay la....bawak2 la bertaubat...hahahahaha

cahaYemOon said...

hahaha~ siyes! mmg betul pn ramai yg go0gle sal mlm pRtame....aduhai~

Anonymous said...

Anon Pukimak September 27, 2010 4:25:00 PM GMT+08:00

ko dah jadi gay bini ko jadi lesbian. bagus le tu .. ha pi la laga misai! homo bodoh sial!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...