March 30, 2009

Cerita Porno : Malam Pertama Pengantin (16SX)


Bangga Ali dapat jadi raja sehari.Sudah lama Ali menyimpan perasaan hendak memperisterikan Ana,seorang gadis setaman nya yang bertudung dan bermata ayu.Di intai-intai dari jauh,memang nampak keanggunan Ana,seorang lulusan Universiti.Ali pun apa kurangnya,sudah berjaya dalam perniagaannya,kini bergelar seorang usahawan muda berjaya.Keluarga mereka berdua sangat-sangat gembira kerana dapatlah disatukan dua buah keluarga yang sudah kenal lama.Akrab tak ubah seperti saudara sendiri.Duduklah Ali dan Ana di atas pelamin dengan muka malu-malu,sambil dikipas oleh pengapit kedua-dua mempelai.

Majlis tamat,khemah pun sudah diturunkan,saudara mara pun sudah ramai yang beredar pulang.Mungkin akibat penat,Ali pun memohon diri untuk mandi lalu terus masuk ke kamar tidur terlebih dahulu.Bapa Ana hanya tersenyum melihat telatah si Ali,dalam hatinya,"bagus menantu aku ni,dah la hensem,sopan santun pulak tu."

Ali lalu ke dapur,membisikkan sesuatu kepada isterinya.Mak si Ana hanya tergelak-gelak dalam hati,"sudahlah tu Ana,takyah lah dibasuh pinggan tu lagi.Dah lewat dah ni..kau ni pun,hari ni kau takyah buat kerja rumah la."

Ali pun masuk ke bilik diikuti Ana."Abang pegi mandi dulu,lepas tu Ana pulak,"kata Ana sedikit menggeletar."Orait!Jangan lari tau.."kata Ali dengan nada mengada-ngada.Ali masuk mandi sementara Ana duduk memerhatikan hantaran2 yang tersusun.

Ali selesai mandi,Ana bangun pula masuk ke bilik air.Ali dapat mendengar bunyi curahan air dari bilik mandi,membuatkan dirinya sedikit ghairah."Untung aku dapat isteri camni..hihihi.."fikir Ali.Lalu Ali teringat kembali hubungan-hubungan lalu yang telah berkecai.Sudah beberapa kali dia bercinta tapi semua putus begitu saja. Mira,gadis tomboy,Nora,seorang gadis receptionist dan sebelum Ana,dia bercinta dengan seorang pekerja di pejabatnya.Ali masih ingat bagaimana marahnya mereka bila dia ingin memutuskan hubungan,semata-mata kerana Ali masih belum mahu berkahwin.

"Pedulikkan semua itu...yang penting,aku dah rasa diorang.."fikir Ali.

"Untung aku dapat Ana ni...betul la cakap member2 aku,nak kawin carik yang baik,pakai tudung."Ana tidak pernah disentuhi langsung oleh Ali,kerana pada dia Ana calon isterinya,jadi perlu dijaga sebaik mungkin.Berbaloi pengorbanan Ali selama hampir setahun menunggu balasannya malam itu,seorang gadis dara sunti.

Ana keluar dari bilik air dengan memakai robe mandi.Ali terus berimaginasi memikirkan apa yang terkandung di balik robe itu."Abang.." bisik Ana manja."Ye,Ana?"tanya Ali.

"Tak mau gopoh-gopoh ye...saya takut sakit,"pesan Ana sambil memakai sedikit pewangi mahal yang baru dibelikan Ali.Ali makin ghairah.Di depan matanya seorang dara sunti yang sudah pun halal disentuhinya.Ali terus memeluk Ana dari belakang.Hangat nafas Ali dirasai pada leher Ana.

Pada beberapa saat itu,sentuhan nafas Ali dirasakan sangat panas pada leher Ana.Sepanas nafas teman lelaki pertamanya,Faizal.Hangat nafas Ali tapi tidak seghairah kehangatan nafas Faizal,lelaki pertama yang menyentuhnya.Dakapan tangan Ali,tidak segagah pelukan Faizal.Ana rasa sedikit kecewa, campur gementar mungkin kerana pada dirinya,Faizal sempurna,memang tercipta untuk dirinya.Tiada lelaki lain yang mampu membuatkan dirinya lupakan Faizal mahupun suaminya sendiri.

Ali lalu melucutkan baju t shirt yang dipakainya.Ana sedikit tergamam,kaget kerana didepannya ada seorang lelaki bergelar suami yang sudah bersedia menerkam tubuhnya.Tapi,bayangan Faizal tidak mampu hilang.Faizal tidak pernah melukai hatinya,Faizal hilang kerana desakan keluarga Ana,alasan mereka,Faizal kerja merata-rata,semua kerja dibuatnya,jadi ekonomi dan masa depan tidak terjamin.

Ali mencium Ana membuatkan air mata Ana mula mengalir."Kenapa sayang?" Mahu saja Ana lari,kerana takut dengan igauan masa lalu.Sedih,takut bercampur dengan perasaan bersalah.

"Takde...Ana takut..tak tau macam mana rasa..,"terpaksa dibohongi Ali."Abang pun..tak tau macam mana ni...,"Ali pun turut sama berbohong.

"Mari,baring sini sebelah saya.."pinta Ali menarik tangan Ana."Bertuah aku dapat bini macam ni punya suci!"fikir Ali sangat2 gembira.Imbasan Faizal tidak pernah hilang dari igauan Ana walaupun Ali sudah duduk diatasnya;kerana Faizal yang pertama dan yang paling istimewa pada hatinya,dirinya sudah jadi kepunyaan Faizal satu masa dahulu.

"Ana takut,Ana sedih..,"bisik Ana,makin kuat aliran air mata nya.
"Takpe..kita try-try dulu eh,kita pun baru nak belajar camne ni,"kata Ali.

Lalu bermulalah adegan malam pertama Ali dan Ana.Kalau diikutkan jumlah sebenar,malam ke 12 Ana dan malam,siang,senja dan subuh yang keberapa ratus untuk Ali.Yang penting,malam itu,malam pertama mereka.

44 comments:

george washington said...

huhh! citer lucah ni.

iLOVEspeed said...

hahaha!

dun judge a book by its cover okeh!

Master Yoda said...

Separa lucah la George

buruh said...

ko agak-agak ada orang terangsang tak baca entry ko kali ni?
ke ko pun terangsang sama?
haha

elton john said...

mantot kan gay.. love you ToT

Anonymous said...

org lelaki boleh tau kalau pempuan tu dah lobos ke tak pada malam pertama.. tapi isteri tak boleh tau whether the guy is still a teruna or otherwise..

sangat unfair.

Anonymous said...

wkakakahakaaka...nth pape..isk isk isk..

ULTRAMAN said...

cerita bagus.... moral cerita: jangan menilai buku dari kulitnya..

Anonymous said...

perempuan yg baek utk lelaki yg baek..

baba wa mama said...

an-nur:26

muhdzahari said...

tanak dapat isteri macam tu..

Mantot said...

kepada yang risau dapat lelaki kaki tebuk;yakin lah yang kalau anda tak bagi sesiapa menebuk anda,anda sudah dijanjikan lelaki yang baik,begitu juga dengan lelaki.

yang risau sangat pasal ni tapi nak bercouple,bagi syarat dekat lelaki tu,kalau nak tebuk,kahwin dulu.

kalau dia tak nak dan tak sanggup;janganlah ditunggu lelaki mcm gitu.

tak berbaloi dik.

Anonymous said...

dua-dua kantoi.....

Anonymous said...

oh lawd.

have muslims gone into the pits of immorality?

shouldn't we be virgins when we wed, according to islam?

this sucks.

Jebat said...

To Anonymous

Please read the full sentence,we're talking about a wrongdoing some of the Malays,which is strictly forbidden in the Islamic teachings, Muslim and Malay is not the same which is one is a religion, and one is a race..

Your comment seems to be annoying us in here, please ask if you were in doubt about something, not just saying something that will annoying Muslim readers here..

Anonymous said...

ade cikit lucah arrr ...

MALAM PERTAMA

Anonymous said...

wow, this is really good. i mean, from the writing perspective. sangat baik.


honestly? susah nak jumpa lelaki baik yang tak fikirkan sangat pasal nak meraba atau apa2. lelaki sekarang ni banyak cakap yang gf tak love them if diorang tak bagi pegang2. apa kejadah weh? and jugak susah nak jumpa perempuan yang tak pernah buat apa2 jugak. kawan2 aku pun semua dah buat.

aku sedih. tapi faham, sebab diorang selalu buat semasa zaman remaja di mana diorang tak mature enough to think. so, guna nafsu je lah.

moral of the story: takyah couple, boleh tak? susah sangat ke nak say no? hahaha. jangan letakkan diri anda di situasi yang anda kena fikir 'patutkah aku buat ni?' bila anda tahu memang kau takde iman yang kuat untuk kata 'aku tak patut dan tak akan'.

Anonymous said...

Allah tu adil...nak pasangan yang baik,sebenarnye the main usaha is kite jaga diri sdiri dgn baik..nak yg soleh..kene jadi solehah..bukan asyik cari yg soleh je..tp diri sdiri tak jaga....

faizulamin said...

cerita ini tidak lucah
olahan menarik sambil tersembunyi maksud tersirat yang boleh dijadikan pengajaran.

saper karang cerita nih?

http://faizulamin.net

MalamPertamaPengantin.co, said...

Menarik cerita ini..perlu utk kita fikirkan maksud disebalik tersiratnya :-)

nurul izzan said...

best2! ade msg yg tersimpan... aku nk share ye.. tq~ =)

Anonymous said...

der...watpe pk yg da lpas2...asalkan skg depa da kwen n leh syok2 scr halal..jgn curang2 sude...da kwen, da ade umh sdri, xyah da nk crk2 port la pe la, tkt ngandung la...sume da halal..kes3..

(aku merujuk kpd 2 watak lakibini di atas)

budak kampung said...

mintak izin share,terime kasih


miera leyana berbaju seksi?eh,sape tu?
kenapa perempuan jadi mangsa laki gila seks
laki lebih suke pompuan gebu/berisi
camne laki kaver kalo nampak perempuan seksi
ayat2 bile nak mintak clash
mereka yang pekak pon boleh menari

Bro Wan said...

haha, memang kelakor sey. Ingat kan cerita 'panas' tadi. Thanks bro sebab tulis artikel ni.

Anonymous said...

Bagus cerita ne oke gak... Tak belebih2 sngat....

NiQ said...

ala bro , gua bca pn ghirah .. hha ! ^_^

Moch Tur said...

manteb bro

Anonymous said...

Baca title pun ku dah ghirah sangat cam ni!

Jeng Kelin said...

hmm..cerita aneh.

Anonymous said...

Oalah bro..jarang manusia yg suci...munafik bru ade..

Anonymous said...

perenggan terakhir tu yang terbaek. haha

Anonymous said...

Ermm... Cete ok, tpi ending macam x best laaa.

Anonymous said...

Law x cple cmna nk kwin?awt nk tggu mak pak jdohkan????

Anonymous said...

nak yg soleh,kite kne jd solehah dlu and yg pntg time rmaja jd r brutal sket,jgn gadaikan maruah smata mata untk dhargai oleh pasangan

Anonymous said...

Due2 kantoi,tp xbpe nk luch r..haha

aku said...

Tak terangsanv langsung . Selalunyaa aku layan mesti pepek aku kemut . Niyh tak de pungg.

Anonymous said...

ceritenye tk brpe mnrk pstkn wat cite tu dpt mnrk prhtian owang len,k gud lak hahaha.......

puteri chinta said...

.....apa punya suami isteri la

Anonymous said...

; macam tak adil lah . lelaki boleh tahu perempuan tu still dara or tak tapi perempuan ? hmm , mungkin ada hikmah kut macam tu . takut sangat dengan lelaki sekarang . dorang miang woo ~ Alhamdulillah :) ! walau aku pernah couple tapi aku tak pernah disentuh oleh mana-mana 'boy' aku . bukan bangga diri ! just bersyukur yang Allah masih bagi aku perlindungan dari lakukan benda tu semua . lagipun aku jenis suka couple jauh . now , aku tak couple pun . fokus dengan pelajaran and capai mission aku dalam hidup :) . then , baru fikir pasal nikah . maybe bercinta lepas nikah XD ! yes ! tu impian aku :) .

Anonymous said...

Kalau nak tau lekaki tu teruna or not tengok bawah kelopak mata dia akan bewarna hitam tapi warna tu akan berkainan sket dari orang x cukup tidur

Anonymous said...

Klw da xteruna dye nk cpt2 buat bende 2..

nonton bokep tanpa perlu download said...

lumayan buat

Anonymous said...

Huhihihi

Anonymous said...

Jodoh itu ditangan Allah S.W.T
Lagipun, Islam larang ber"couple"
sebelum kedua2-nya kahwin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...