January 09, 2009

Porno Melayu : Pelakon Melayu Amatur Paling Banyak Buat Video

Inilah dia,yang paling ditunggu2 sekali kemunculannya.Sepasang couple (muhrim ke tidak aku tak sure,kalau muhrim pun takkan la sehorny ni kan?) yang boleh dikatakan agak banyak koleksi video nya.Yang aku ada,4 scene melibatkan hari-hari berlainan tetapi di sebuah lokasi yang sama iaitu sebuah klinik (hospital?)

Apa yang aku dapat belajar daripada video ni?


1) Tak kisah lah perut anda berlipat mcm mana pun,akan still ada jugak perempuan nak kat anda.Jadi kaum lelaki,tak payah susah2 nak seat up.Biarkan saja perut anda boroi


2) Lebih berisiko?Lebih tinggi kemungkinan ditangkap?Lebih menyeronokkan!


3) Senang nak menjalankan maksiat dengan memakai baju kurung,hanya singkap kain,bend over dan jalan.Selesai?Hanya jatuhkan saja kain anda dan buat2 muka selamba.Pakai seluar?Out dated....leceh.


4) Tidak perlu variasi dalam perhubungan,foreplay atau ciuman-ciuman mesra.Setkan masa dan ketika dan terus mula.Yang perlu hanya nafsu dan sebuah meja.Kata-kata manja?Apa ingat ni novel Ahadiat Akashah ke?BUBUH AJE!

Sori Shin Chan.
Aku takde idea nak censored kan camne.

31 comments:

Miss Taeyong said...

mungkin kalau dah byk sgt koleksi porno melayu, cursing malay boleh buat top 10 - posisi terhangat pilihan pelakon2 porno melayu.

aeryn said...

Ya Allah..

Mana awak dapat benda ni?boleh tak saya nak maki perempuan ni? boleh la eh.

Pompuan ni sundal ke apa?

Menjatuhkan maruah perempuan islam je. nak buat tu baik la takyah tutup aurat dah. Dah tentu2 benda maksiat yang kau buat kan? celaka nye la ko ni pompuan.

p/s: maaf, saya sangat terkesan dgn gambar ni sebab saya pun perempuan islam yang bertudung. rasa org mcm ni la yang menyebabkan org pandang rendah pada islam.

kelembai said...

semua video di ats aku dah tgk..berlaku kat makmal atau hospital..untung jantan tu..

sapa nak tgk jgn tanya aku..hangpa cari sendiri..

Anonymous said...

tot. tuhan tutup aib kita kat akhirat nanti kalau kita tutup aib orang kat dunia ni.

padin ace said...

SAHABAT2 SEKALIAN..
di umumkn yg klip2 diatas dibuat di tempat X-ray di HUKL..dan heroin itu ialah juruxray sepital tuh..

diorg ni dalam siasatan dh..tggu mase je nk kene..

peace..

Mantot said...

aib?entahlah,tak pasti aku couple tu rasa malu ke tak.anda rasa camne bende ni bole tersebar?

padin ace said...

biasse la bang,amik klip pkai enset lps tu nk g cuci gmbr ke,rosak ke mmg la ADE YG NK AMIK KESEMPATAN..xkn saje2 nk publish klip sendiri kot,klau tuff bdn xpe gak ni x,mcm kura2 galapagos je..

peace lagi

Fever Nova said...

tot, klip ke 5 dah tersebar. ko x dapat lagi ke??

Anonymous said...

ape nk jd dgn masyarakat skg..
nafsu menguasai segalanye..

cam kima!!!! said...

aku nak maki jab...tumpang lalu..yang lain buat pekak telinga...
cam haram,kima,babi...memang tak da maruah sungguh...dah ar main cam binatang..macam anjing babi..sialan..menjatuhkan maruah budak pempuan yang pakai tudung je..anjing tahap setan...malukan kaum melayu ja...nak romen pun gi la kat hotel ke apa ke..ni kat tempat hospital...

Anonymous said...

beb, klo bt kt hotel ke, kt mn2 ke, klo pkai 2dung gk sama je.. ni ak rasa personal vid yg tlepas la, naluri ak je.. tp diorg mmg sial ank haram laa

orensangkuit said...

malu sebab dia pakai tudung
tah hape hape

Anonymous said...

cite ni dah kuar part 1 sampai part 5
kalau dah kantoi tak tau ada keluaran lagi ke tak...

Nini Marini said...

masyaAllah,tak sanggup tgk.
bagus diorang ni kantoi.

saya just nak perbetulkan pendapat anonymous kat atas tu.mmg kita disuruh sembunyikan aib org, tapi dalam kes ni, bila pelaku maksiat adalah orang yang fasik, yang dengan bangga dengan maksiat sendiri, maka jatuh hukum harus malah boleh jadi wajib kita buka aibnya, supaya pelaku maksiat ni takkan semakin teruk dengan maksiat tu.plus,untuk pengajaran org lain juga.(rujuk tafsir hadis 36, hadis imam nawawi)

moga2 masih ada masa utk mereka bertaubat.apa2 pun, kasihan juga pmpuan ni, sebab Allah dah haramkan mana2 laki yang beriman utk dia.perempuan yang keji adalah utk laki2 yg keji.boleh lihat surah an-nur.

inilah balasan dan akibatnya, bila kita berkeras taknak implement hukum hudud.

Light said...

ni cilakak punye melayu,memalukan kaum

akua said...

buntut awek tu lawo

Mantot said...

hahaha..
aku lagi suke bontot lelaki tu...
banyak isi

Anonymous said...

tak der link ker??

Anonymous said...

mangkak!jahanam tol...peh..bangsat gila dua2 ekor..x hagak2 nk record pun..

Jebat said...

salam..

aku tak pernah tgk lg, dan tak hinginn pon.. malu walau bukan aku kenal .. malu sbb sama agama dan bangsa dgn diorang.. argghh.. tensen jap,hehe..

ni yg aku dengarlah.. dorang sebenarnya laki bini, then buat projek tu tak salah, cuma tempat jelah.. ni nampak sangat tak jujur, guna opis/tempat keja utk "aktiviti" sendiri..

nak dijadikan citer.. henset yg dorang dok rakam tu ilang.. pastu maybe kena jual then tokey kedai enset tu yg publish..dorang sebenarnya takde niat nak "pasarkan".. malu weh..!!

so, moral of the story, jgn mengawan kt opis n kalo ade enset kemera yg ade isik,tp dah delete.. buang jelah, jangan jual coz benda tu bleh recover balik.. tu yg first tokey tgk.. yelah, mana tau ada aksi seksi korang dlm tu, mcm window ler, korang delete file, tp file tu kt recycle bin jer.. bukak ambik jelah balik.. hehe,haru beb!

oit mantot, ni 1st taim aku komen, baru2 lg kt sini, tp dah bookmark blog ko, mmgh besh! thumbs up!

p/s sorry klo panjang, hehe..

Anonymous said...

takde selera betul aku tengok.

Anonymous said...

eeeyy geli doh.bak kata omputih get a roomlah uncle dengan auntie.serious klu dh sangap sgt pergilah buat kat umah ke hotel ke ni ada nak buat kat hospital,sumpah lepas ni taknak aq jejak hospital geli giler.btw,btul ke diaorang ni pasangan suami isteri??nampak cam lain macam je dan bukan ke dalam islam dari belakang tur salah ke??apa namanya,liwat kan???eey sumpah geli doh

ati said...

tak sempat bukak tudung pun haha

brat2104 said...

huhu.. kenapa perlu rakam? kalau horny, kan dapat buat? rakam utk apa?

nurul huda said...

err buat malu perempuan yang bertudung!!!

dani said...

biarla dia nak buat,korang jeles ni apasal,pompuan ni sama jer pakai ke x tudung tu,pantat kat bwah kemut2 gak kan
xperla,kita bg can kat dia.

AkuMuzikFilem said...

betul ke eja sit up tu?

Anonymous said...

diorang ni dh kawin la. ada koleksi cite ni lagi (gambar dalam rumah). silap dioang rakam dan kemudian tersebar. kes lama dah ni. kesimpulannya, jangan rakam walaupun dh kawin. kalau belum kawin, lagi jangan rakam (cmana nak rakam kalau x buat ehem ehem)

Anonymous said...

gampang melayu...bangsa laen yang tgk..selamba sound..hello..fully dress covered body mmg kuat seks eh..

obat kuat said...

alat pembesar payudara

alat pembesar penis

alat sex untuk pria

alat sex untuk wanita

Krim pemutih wajah

minyak oil pembesar penis

obat kuat sex pria

obat pembesar penis

obat penggemuk badan

Obat Peninggi Badan

obat perangsang wanita

Pelangsing herbal alami

Pemutih badan
Produk Kecantikan

Selaput Dara Palsu

Anonymous said...

dh la bt mksiat yg p rakam tu bt apa..awat nk tunjuk kt anak cucu ka..bengong betoi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...