April 20, 2008

Porno Tempatan : Sharifah Sofea


Mak aih.Nak terkeluar.Itulah komen aku bila tengok gambar ni.
Ni bukan porno sangat pun.Cuma apa yang nampak tu memang bermain dengan imaginasi.Sikit je lagi nak terkeluar.Gambar ni dapat dari mana ni?Pancaindera,sisipan hari Ahad Mingguan Malaysia.

Terima kasih kepada Joe kerana scankan gambar ni dulu dan bagi kat aku.Dia memang memahami taste aku

6 comments:

myownmind said...

dia punya kan suepr dupa besar...

wess ko da x Battle ke?? King Arthur da bagak dah ehehee..

Mantot said...

aku tak sempat aritu.agak bz sket minggu lepas

jo said...

rase gamba ni mcm aku scan kat kelembai dulu je

Mantot said...

ye lah ye lah.aku edit la taruk nama ko

jo said...

hahaha.. toksah tot.. bukan aku nak suruh ko letak name aku ke ape... teringat dulu terkejut gile do tengok gamba ni... bapak besar.. nanti tua, dah layut,mesti terpijak tetek sendiri.. bertuah photographer ni (kalo die tak gay macam wartawan hiburan)

Anonymous said...

Ade skali dlu tgk dye lam tv3 mmg kompem x pki bra..tapi dye pandai cover tetek dye nampak puting timbul..korang try carik drama sitkom simpang tiga tu episod ape ntah aku x igt..yg pastinya time tu babak dye tunjuk tu kejap je x rmi perasan pastu cepat2 dye tutup ngan baju labuh dye..yg penting kalau aku dpt crik video tu mmg syok gler la..tp x tawlah btol ke x janji mmg aku nampak real x pakai punyerr..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...