February 06, 2008

Porno Tempatan : Gadis Melayu Makan "Ais Krim Panas"


First,kepada yang takut tengok gambar "Ais Krim Panas" lelaki,tolong jangan klik gambar yang last sekali.

Kenapa sampai camtu sekali.Takleh tahan sgt ke nak beromen sampai nak kena buat dekat khalayak ramai.Jadi di sini aku letak lah gambar ni uncensored sebab buat ape nak cover-cover kalau tuan punya badan sendiri tak malu-malu.

Kepada tuan punya pemilik kereta yang nombor pletnye diletakkan sekali dengan gambar,kalau anda telah dianiaya,tinggalkan komen,nanti aku tutup nombor plet kereta tu.Kalau betul tu nombor kereta ko dan itu memang ais krim ko,padan muka.Bini ko ke?Ke tunang?Ke bini orang?

Ko tau tak buat camni kalo ikut hudud ko kene hukuman ape?Nasib baik negara kita ikut undang-undang Islam Hadhari anugerah Abdullah Badawi dan Kerajaan British.

Bodoh punye MELAYU

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...